Testing, testing

Anderlon

Administrator
Član od
8 velj 2020
Poruka
484
Na ovoj temi ćemo testirati mogućnosti foruma i bilježiti zapažanja.

Zadnje uređivanje:
Ovo je fenomenalno!

Registracijski e-mail mi je odmah stigao i registracija je završena za sekundu!

🥰

Ovde imam i: Report, Edit i Delete! :love:

Nego, moram primjetiti da za sad desktop forum super radi u portrait orjentaciji. Stari se znao lomiti...

jedna čudna stvar kad se pošalje reply posta: odgovor se smjesti na dno stranice na kojem je post kojemu si odgovorio. a onda vidiš da ima još stranica ali bome i da ima nepročitanih postova nakon tog na koji si odgovorio. ne znam bolje objasniti ali konfuzno je.

Jel netko isprobao inbox sa vise korisnika u chatu?
Ima neko ogranicenje? :D
Na starom forumu je 5 i ako ne stavis sve korisnike prilikom odgovora, ostala ekipa pojma nema sto je netko napisao pa im je potrebno prenositi. :D

Lijepo ste mi stavili veto na otvaranje topica za cuganje pa se sad igramo pokvarenog telefona po inboxu. :zubo:
Ne, neeee.... nisam zamjerila (nemojte ni vi :zubo: ), samo sam u jednom trenutku pomislila - shit! da smo na novom forumu ovo bi vjerojatno jednostavnije islo. :unsure: :D

Super mi je što video nastavi svirati i za vrijeme editiranja. Prekine kad se sejva nova verzija posta, ali nitko nije savršen. Ne prekida ako se otkaže edit. :)

Otkrivamo: Tajni dom Natalije Price u kvartu Bandićeve smrti

Piše Ivan Pandžić, Anamarija Burazer, Denis Mahmutović nedjelja, 7.3.2021. u 20:00
dizajn-bez-naslova-12_rL1FNS8.png

Jedan od ključnih i često prešućenih detalja u svim rekonstrukcijama jest činjenica da je Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica stanovala u neposrednoj blizini kuće Sergija Ivanovića, u kojoj je, prema službenoj verziji, Bandiću pozlilo. Razjasnili smo i vrlo nekonzistentne izjave najbližih Bandićevih suradnika, svjedočanstva susjeda te istražili neprobojni zid komunikacije između Hitne pomoći i novinara.

Milan Bandić umro je u noći sa subote na nedjelju od posljedica srčanog udara. Prema službenoj verziji koju nam je ispričao dr. Gzim Redžepi, pulmolog s Jordanovca, Bandiću je pozlilo tijekom druženja s Redžepijem i Sergijem Ivanovićem u Ivanovićevoj kući na zagrebačkom Vrhovcu...

Od Hitne pomoći zatražili smo popis adresa na kojima su intervenirali te večeri od 22.30 do 23.59 sati. Također, izravno smo ih upitali jesu li, i kad, bili na adresama na Vidovčici i u ulici u kojoj je Sergijeva kuća. Nismo tražili otkrivanje identiteta pacijenata ni razloge intervencija, kao ni jedan drugi osobni podatak. Nismo dobili odgovore, već su nas telefonski obavijestili da upite proslijedimo Gradu Zagrebu, kao osnivaču Nastavnog zavoda za hitnu medicinu...
opširnije na 24 sata

Mnoga pitanja se tu postavljaju. Koliko je korektno zadirati u privatni život preminule osobe? Što vas tiče jel imao ljubavnicu ili nije, to je problem njegove žene, a ne javnosti? Ili se tiče nas sviju? Smije li političar imati ljubavnicu? Kako doživljavamo svijet, kao fake news, teoriju zavjere ili se ispod ponuđene slike za javnost uvijek krije još mnogo zanimljivija priča od koje bi se mogao napraviti i mnogo uzbudljiviji dokumentarno-igrani film od Juričanovog Kumeka? (Svaka čast Juričanu)

Back