Now Playing

Dante

Administrator
Član od
12 velj 2020
Poruka
104
(Izdvojeno s The Chata)
Nemam sad vremena, ali možda ne bi bila loša neka tema s glazbom. Recimo odrediti neki stil, linknuti koju stvar, prokomentirati izvođača, izdvojiti neku posebnost iz njegovog života.
OK, može. Svaki forum ima Now playing temu, pa ljudi ljepe YouTube videe. Problem je međutim, da na koncu na takvoj temi nema ništa osim spotova, a to onda izgleda onako sasvim slučajno, bez duše i misli, kao što ih YouTube sam nabacuje. Obzirom da smo mi ipak malo ambiciozniji, video nije dovoljan već ćemo zahtjevati da se nešto napiše uz pjesmu. Kao što i sama kažeš. Zašto ta pjesma? Zašto sad? Jel dobra (retoričko pitanje)? :D

A stil? Dobra glazba? :) Kasnije, ako bude potrebe i velikih razlika, razvrstamo u zasebne stilove. Preferiram rokenrol. :)

Vrlo je jednostavno umetnuti video: Media ikona gore i paste YouTube linka. I to je to.

Evo nešto svježe! Svi nešto kukaju zbog korone, ne dira to njih, upravo su izdali novi album - Power Up.

 
Preferiram r'n'r, dapače.
Nisam mislila na puko linkanje stvari, jer to je dosta suhoparno. Više onako, odredimo neki glazbeni žanr, link na stvar, neki podatak o izvođaču, možda se povede neka rasprava :)
 
Tražeći veliku ljubav. Pjesmu je napisao gitarist Fleetwood Maca Lindsey Buckingham za svoj solo album u vrijeme kad su se kao razišli, no, ipak ju je objavio na sljedećem albumu benda Tango In The Night i postala je priličan hit, što vjerojatno ne bi da ju je objavio solo, misle povjesničari.
Ova koncertna solo i akustična verzija mi je autentičnija i strasnija od originala.


Ovdje je originalna izvedba/spot Fleetwood Maca. Spot je bio ambiciozan za ono vrijeme (1987), danas mi se čini da ga je vrijeme pregazilo. Glazbu nije. :)
Trivia: Lindsey Buckingham was a fan of new recording technology and he put it to good use on his Go Insane solo album and then again with Tango in the Night. "Big Love" was certainly a song that pushed Fleetwood Mac into the future. During sections of the song, "uh/ah" vocal grunts are heard by what sounded like a male with a female answering. Many folks thought the female response voice belonged to Stevie Nicks, yet it wasn't. Both voices were actually Buckingham. Using studio trickery, Buckingham altered his voice to make it sound like a female. So he was just really "uh/ah"-ing himself.
 

Kći Rajanova ili RyansDaughter(1970) To mi je najdraži film i spada mi pod Kultni filmovi.​

Imam čak i fotke kako izgleda mjesto sada i ona škola. Mjesto je nestalo, ostalo samo popločena cesta a škola sva oronula.
 
Back
Top