Zelenski kod Trumpa

Treba stati na loptu. Neće Mađari napasti.
Aha, to si ti mislis... Orban sanja Rijeku i izlaz na more, Vucic srpski Dubrovnik i vekovni KHNH. Bez USA u Nato-u nego na svojoj strani + Rusijom, najbali su i drugi, ne samo mi. Lijepo su nas Obama i takvi usosili s papkovskim vodjenjem drzave i guranjem u krilo narancastom Mussoliniju.

Dobro kaj sam isel tu pisati i analizirati malo, tek sad mi je z riti v glavu doslo zakaj sam iz Njemacke intuitivno otisel za Svicarsku. Mislim da bu to ostala jedina nedornuta zemlja, ostalo je sve na radaru za cerupanje.

Okaci ove moje analize na vrh monitora @Anderlon, kakav Kotromanovic i Puhovski, kaj oni znaju, nek ljudi vide kuda plovi ovaj nas brod by Sneeweis.

Jebote, sad m je doslo jos u glavu - Milanovic je ruski igrac ionak, a kraju bumo mi zavrsili s Putinom u savezu, mort nas to spasi 😲

Nastavicu sa svojom geopolitickim i ekonomskim gledanjem u kuglu by Sneeweis:

- sa sve vecim zazivanjem rata, a obzirom da su burzovni indexi na najvecim mogucim razinama u povijesti, za ocekivati je da ce sadasnji investitori uskoro poceti kesirati lovu i stavljati je na stranu za crne dane, ali i dane nakon ispuhavanja burzovnog balona. A to znaci da nam se vjerojtno priblizava novi crni petak, kad ce indexi bubnuti na dno i ponovno ce resetirati spekulacijska ekonomija za sljedeci ciklus od 10-20 godina. Osobno se ne bih cudio da i sam Trumo to provocira lagano, kak bi bil kasnije u pozicijama jos vise se obogatiti nakon sisanja ovaca.

Aha, to si ti mislis... Orban sanja Rijeku i izlaz na more, Vucic srpski Dubrovnik i vekovni KHNH. Bez USA u Nato-u nego na svojoj strani + Rusijom, najbali su i drugi, ne samo mi. Lijepo su nas Obama i takvi usosili s papkovskim vodjenjem drzave i guranjem u krilo narancastom Mussoliniju.

Dobro kaj sam isel tu pisati i analizirati malo, tek sad mi je z riti v glavu doslo zakaj sam iz Njemacke intuitivno otisel za Svicarsku. Mislim da bu to ostala jedina nedornuta zemlja, ostalo je sve na radaru za cerupanje.

Okaci ove moje analize na vrh monitora @Anderlon, kakav Kotromanovic i Puhovski, kaj oni znaju, nek ljudi vide kuda plovi ovaj nas brod by Sneeweis.

Jebote, sad m je doslo jos u glavu - Milanovic je ruski igrac ionak, a kraju bumo mi zavrsili s Putinom u savezu, mort nas to spasi 😲
On se jos ni oglasil? Znam da je sutil do sad..
Pa frend je i sa dodikom

Back