Uvela pet pravila za dečka i izazvala buru na internetu

Hippolyta

Active member
Član od
16 velj 2025
Poruka
493
Influencerica iz američkog New Yorka Taylor Donoghue (24) izazvala je buru reakcija na internetu nakon što je otkrila pet strogih pravila koje ima za svog dečka.

Ona je svoj video na Tik Toku naslovila "Pet stvari koje nikad ne bih dopustila svom dečku".
Pravila:

1. Ne smije imati najbolju prijateljicu
2. Mora imati uključeno dijeljenje lokacije
3. Ne smije ici u striptiz klubove
4. Ne dopusta da on plaća sve racune
5. Ne smije lajkati slike drugih djevojaka u bikiniju na Instagramu

Cijeli članak:

Uvela pet pravila za dečka i izazvala buru na internetu. Pratitelje iznenadio obrat

Kaj kazete na ovo? 😁 Control freak ili? 😁

Pogotovo za striptiz klubove. A za ovo zadnje sam već dobivao packe i ljubomorne ispade. S tim da nije bila u pitanju bikini fotka, već umjetnička od nekog američkog fotografa kojeg pratim. Zaključak? Pa ne trebaš uopće lajkati, samo gledaj. 😐☕

Ovo s prijateljima mi je isto jedan od debilizama. Problem je sto ljudi ne znaju granice prijateljstava sa suprotnim spolom. Muskarca koji me privlaci ne mogu svrstati pod prijatelje. Muski prijatelji = u potpunosti platonski odnosi.

Onda oblacim duge hlace u sub...😂

Ma gluposti.tko oce nekaj ima gro mogucnosti

To nisu 5 pravila nego 5 red flagova iz kojih vrišti posesivnost. Ja bi pobjegla glavom bez obzira.
Doduše ne bi niti bila sa nekim serijskim lajkačem slaš ljubiteljem striptizeta.
Kaj nije jednostavnije naći si nekoga kaj ti odgovara nego uzeti bilo kojeg pa ga onda pokušavati izmodelirati po svom?

To nisu 5 pravila nego 5 red flagova iz kojih vrišti posesivnost. Ja bi pobjegla glavom bez obzira.
Doduše ne bi niti bila sa nekim serijskim lajkačem slaš ljubiteljem striptizeta.
Kaj nije jednostavnije naći si nekoga kaj ti odgovara nego uzeti bilo kojeg pa ga onda pokušavati izmodelirati po svom?
Sve kaj bum rekel na njen popis je - svaka roba ima kupca, pa tak i ona, prije ili posle...

eeee al to ni to :hekla
Sve kaj bum rekel na njen popis je - svaka roba ima kupca, pa tak i ona, prije ili posle...
uputit je na forum.hr 😬

Jaoooo, ti popisi. Svak nakon određenog iskustva zna što svakako ne bi želio, ali čitajući ovak po portalima, a poprilicno i na forum.hr, to sve na kraju ispadne sprdnja ☕️ ono doslovno neko modeliranje u AI-u kakva bi trebala biti tvoja osoba.

Sve osim #2 su normalni zahtjevi koje će ti skoro svaka žena implicitno ili eksplicitno postaviti. Ajd da vidim junakinju koja će mi dozvoliti da se prijateljski dopisujem s najboljom prijateljicom ili nalazim povremeno, ali redovito na kavi s njom, kao što se prijatelji nalaze. Ako dozvoli, mislim da imam razlog za brigu. :)

Umjesto komentiranja slučajnih tuđih zabrana, koje vi zabrane (i obaveze) postavljate svojim partnerima, ne nužno eksplicitno, već se prešutno podrazumijeva? If you dare? :)

Sve osim #2 su normalni zahtjevi koje će ti skoro svaka žena implicitno ili eksplicitno postaviti. Ajd da vidim junakinju koja će mi dozvoliti da se prijateljski dopisujem s najboljom prijateljicom ili nalazim povremeno, ali redovito na kavi s njom, kao što se prijatelji nalaze. Ako dozvoli, mislim da imam razlog za brigu. :)

Umjesto komentiranja slučajnih tuđih zabrana, koje vi zabrane (i obaveze) postavljate svojim partnerima, ne nužno eksplicitno, već se prešutno podrazumijeva? If you dare? :)

Ne postavljam zabrane nikakve, nije mi dete neg partner. Obveze? Pa zna se, kuća i deca, isto kak i ja. Nema eskiviranja i hvatanja krivina :D

S time da hrpa žena nema nikaj protiv toga da im muž ima prijateljicu s kojom se druži. Osobno imam 2 dugogodišnja prijatelja s kojima se dopisujem, povremeno nalazim i ne vidim nikakav problem u tome, pa isto tako ne bi niti da on ima frendicu.

Isto ko I Daks, kakve zabrane pobogu. Nismo djeca, a i nose samo kontraefekt. I moj ima frendice s kojima se zna naći, meni je sve ok, dokle god mi se kaže. Muljanja, laganja i skrivanja su drugi par rukava i nisu zapravo predmet ove teme.

Evo ja!

Čak sam mu radila poklon koji je poklonio svojoj prijateljici/kolegici. S tom njegovom prijateljicom ne prijateljujem, ne družim se. I on po tom pitanju nema nikakvih problema sa mnom.
Dajem potpunu slobodu, isto očekujem. A za djela smo odgovorni sami kao i za posljedice.

Uvjetovanje i zabrane ne znače da ćeš osobu spriječiti u njegovom naumu, a sebe samo psihički opterećuješ.

Jadzia Dax, Tika, Black Widow :hail: svaka čast, ulijevate nadu. Lucky bastards ti vaši dečki. :D Što se mene tiče, nakon ne baš malo iskustva sam postao hard-wired, najbolja prijateljica u vezi? :eek: Ne, ne i ne, ako ti je život mio.

Jadzia Dax, Tika, Black Widow :hail: svaka čast, ulijevate nadu. Lucky bastards ti vaši dečki. :D Što se mene tiče, nakon ne baš malo iskustva sam postao hard-wired, najbolja prijateljica u vezi? :eek: Ne, ne i ne, ako ti je život mio.
Vjerujem ti jer prvo spoticanje na početku moje veze biloje što je momak počeo davati izvještaj gdje je, s kim je, što radi. Na prvu sam stala što mu je. Nakon obavljenog razgovora da mi se ne treba ispovijedati, rekao da su ga one prije mene stalno zvale i provjeravale gdje je i s kim je iako im je rekao gdje ide.
Trebalo je vremena da se od toga oduči, da se uvjeri da neće biti drame s moje strane. Nakon nekog vremena je odahnuo. :LOL:

Čovjek ima pravo i na svoj životni prostor neovisan o meni.

Dalje od ovakvih.Kužim za sve, ali za br.2 je ipak malo pretjerivanje.
A za ovo pod 5: ako ne smije lajkati u bikinijima, jel može u donjem rublju? :unsure:

Zadnje uređivanje:
Back