Testing, testing

Radi.
Edit: Vidi se kad si postao u real timeu
Edit: Možeš lajkati i odlajkati.

Kako su vam super avatari! Kristalno čisti, veliki. Čovjek se može zaljubiti u avatar. Govorim iz iskustva. Nije bio čak niti 75x75. 🤦 Da, default smajliji su koma. Ovo je bio : facepalm : facepalm.gif (uvezeno s Forum.hr)

Vidimo se sutra, da malo reda napravimo. :cool:

Kako je dobar na mobitelu.

Bug: fali skakanje na stranice na vrhu, samo je na dnu. Nadam se da ima addon koji to rješava. Ili novija verzija.

E da, fali ovdje kao ona strelica na forumu da te baci na zadnje nepročitane postove unutar threada. A mozda i ima da ja ne znam :unsure:

Hm, mislim da to pali samo prvi put. Sad kad sam opet kliknula otvara prvi post i onda moram skrolati na dno i ići na zadnju stranicu.

Kad god kliknem na naslov u popisu tema Testing, testing pošalje me na kraj.

Ček krivo sam ti rekao. Kad si na popisu podforuma onda te klik na ime baca na kraj, a kad si na popisu tema onda te link na datum/vrijeme (zadnjeg posta) baca na kraj. Logično zapravo, ne treba strelica.

Trebam istražiti da li ima notifikacije. To bi značajno pomoglo u oživljavanju aktivnosti...

Čini se da ima. (y)

Mislim da je moguće na Androidu dobiti obavijest kao na WhatsAppu. Mislim.

Išla sam gledati te sve obavijesti. Isključila sam one mailom pa svejedno dolaze, jedino su mi ostali aktivni oni Alerts. Možda onda i to mailom isto dolazi.

Back