Jel ti kao mod tamo znaš što se događa?Ne sviđa mi se ovaj forum ovdje nisam mod...
Misliš na bekap, valjda? To bi trebali imati, industrijski je standard da se sajtovi i serveri bekapiraju. Drugi je par rukava ako je baza otišla kvragu zbog nekompatibilnosti, takav kvar mogao bi se i ponoviti.Ne, ali nadam se da imaju dobru arhivu baze podataka.![]()
A znači samo je kvar u pitanju?Misliš na bekap, valjda? To bi trebali imati, industrijski je standard da se sajtovi i serveri bekapiraju. Drugi je par rukava ako je baza otišla kvragu zbog nekompatibilnosti, takav kvar mogao bi se i ponoviti.
Sad pišeNe znam, nagađam.
Pretpostavljam, možda rade upgrade.A znači samo je kvar u pitanju?
Pretpostavljam, možda rade upgrade.
S tim je počelo i sada, pa je onda prebacilo na database eror sad je opet 503Znao im je server padati i prije, tada bi pisalo ovo 503
Može biti milijun stvari. Server se zna raspasti i kod elementarnih procedura, npr. ažuriraš SQL ili PHP - i sve ode u klinac.S tim je počelo i sada, pa je onda prebacilo na database eror sad je opet 503
Može biti milijun stvari. Server se zna raspasti i kod elementarnih procedura, npr. ažuriraš SQL ili PHP - i sve ode u klinac.
Mislim da je problem softverski. Da je riknuo hard-disk, već bi ga stoput zamijenili. Sad je samo pitanje koliko je admin sposoban i može li pokrpati rupe. S obzirom na to kakav je forum, PHP i SQL moraju biti pretpotopni.
Hah, imao sam neobičnih kvarova, bilo je i slučajeva da hosting ne zna riješiti problem pa je sve neko vrijeme stajalo takvo kakvo jest, obično do prvog ažuriranja sustava.A ne znam, ja sam bio aktivan kada se to dogodilo
Taman sam htio post ostaviti
To je bilo jučer malo iza 12 sati, znači prošlo je skoro 24 sata
Jel realno da im treba toliko?
Mislim znam da pitam gluposti ali ovo mi nije jača strana![]()