Recepcija

Anderlon

Administrator
Član od
8 velj 2020
Poruka
493

Prije registracije​

Dvije su stvari najvažnije ovdje. Dobar nick i lijep avatar. Ako ste na Forum.hr imali bezvezan nick iz tko zna kojih razloga, sa spojenim riječima, brojkama, malim početnim slovima to vam ovdje vjerojatno neće proći.

A pravila su otprilike ova.

Forum je još u radnoj, testnoj fazi. Slobodno isprobavajte. Za ovaj podforum vam čak ne treba registracija, samo nick. :cool:

Dobra većer.
Bjez na chat

Može se pisati i kad nisi skroz apruvan! Ćao, ja sam inkarnacija poznatog hard boiled novinara i pisca, i tako ću se ponašati.

Dobar nick, kul avatar, welcome! (y)

Da, kak si otkrio mjesto. Ako nije previše indiskretno. :)

Uvijek nađem skrovita, a povijest će pokazati, važna i kultna mjesta. Pišem knjigu o tome, a njušim, bit će bestseller. Radni naslov je Goli u sedlu.

Glupost kaj se tak dugo čeka da se odobri prijava. Eto, tek sam došla i već prigovaram :D

Da smo znali da ćeš prigovarati ne bi te pustili. 😄

Imaš čudno ime. Jel vi znate da su slobodna sva lijepa i jednostavna imena? Poput Vesna, Josip i Marija.

Kak se čita Jadzia? Jađa?

Kad se rinejmam bit ću Mirko. Ups! Tako nešto uglavnom.

Žena sam, uvijek ću naći nekaj za prigovoriti :D :p
Nije čudno ime, a ti si se upravo odao da nisi Trekkie, ne znam kako će ovo virtualno prijateljstvo preživi taj udarac :eek:
Čita se: Đadzia Daks
Eto, po Vuku :D

Evo i mene s uljepsanim nickom u odnosu na Forum, sve po JUS-u i PES-u. Imam i dobar avatar, cim budem approvan, biljezim se sa stovanjem.

I pozdrav curi sa stanice Duboki Svemiri br. 9 :mah-mah:

imam lijepi nick i jos lepsi avatar...vecer da i ovdje po(z)d(r)avim

tu čak možemo followati i usere. valjda ti dođe notifikacija kad on posta nešto negdje na forumu, makar ne pratiš temu.

Back