Okolnosti smrti Milana Bandića

Član od
6 ožu 2021
Poruka
361

Otkrivamo: Tajni dom Natalije Price u kvartu Bandićeve smrti

Piše Ivan Pandžić, Anamarija Burazer, Denis Mahmutović nedjelja, 7.3.2021. u 20:00
dizajn-bez-naslova-12_rL1FNS8.png

Jedan od ključnih i često prešućenih detalja u svim rekonstrukcijama jest činjenica da je Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica stanovala u neposrednoj blizini kuće Sergija Ivanovića, u kojoj je, prema službenoj verziji, Bandiću pozlilo. Razjasnili smo i vrlo nekonzistentne izjave najbližih Bandićevih suradnika, svjedočanstva susjeda te istražili neprobojni zid komunikacije između Hitne pomoći i novinara.

Milan Bandić umro je u noći sa subote na nedjelju od posljedica srčanog udara. Prema službenoj verziji koju nam je ispričao dr. Gzim Redžepi, pulmolog s Jordanovca, Bandiću je pozlilo tijekom druženja s Redžepijem i Sergijem Ivanovićem u Ivanovićevoj kući na zagrebačkom Vrhovcu...

Od Hitne pomoći zatražili smo popis adresa na kojima su intervenirali te večeri od 22.30 do 23.59 sati. Također, izravno smo ih upitali jesu li, i kad, bili na adresama na Vidovčici i u ulici u kojoj je Sergijeva kuća. Nismo tražili otkrivanje identiteta pacijenata ni razloge intervencija, kao ni jedan drugi osobni podatak. Nismo dobili odgovore, već su nas telefonski obavijestili da upite proslijedimo Gradu Zagrebu, kao osnivaču Nastavnog zavoda za hitnu medicinu...
opširnije na 24 sata

Mnoga pitanja se tu postavljaju. Koliko je korektno zadirati u privatni život preminule osobe? Što vas tiče jel imao ljubavnicu ili nije, to je problem njegove žene, a ne javnosti? Ili se tiče nas sviju? Smije li političar imati ljubavnicu? Kako doživljavamo svijet, kao fake news, teoriju zavjere ili se ispod ponuđene slike za javnost uvijek krije još mnogo zanimljivija priča od koje bi se mogao napraviti i mnogo uzbudljiviji dokumentarno-igrani film od Juričanovog Kumeka? (Svaka čast Juričanu)
 
R

Rajko

Guest
Definitivno zanimljiva priča. Pa di ćeš ljepšu smrt nego u zagrljaju voljene žene... Car je bio taj Bandić. Otkako je umro, nekako mi je porastao u očima. Još ćemo mi žaliti za njim.
 
K

Krasnodar

Guest
Ma dobro lopov, čovjek je Robin Hood, otima bogatima, državi i Zagrepčanima i daje siromašnima na Kozari boku i ajd dobro imućnim prijateljima. Al kad je dobar, ne može odbiti prijatelja. Kako gledaš "Kuma"? Jel Vito Corleone sasvim negativan lik ili navijaš za njega? Rakurs kroz medije je negativan, ali u suštini Bandić je Vito Corleone. Jedina stvar u kojoj je Bandić nepošteniji je prema obitelji tj. ženi. Ali i mafijaši varaju žene, Vitov sin Sonny Corleone, isto ševi sa strane.
 
M

Mirko

Guest
Da, to je naš problem - da sa simpatijama gledamo kriminalce. Uvijek sam se pitao kako toliki normalni ljudi mogu surađivati sa Bandićem. Da li ih je sve kupio ili im je možda bio simpatičan i OK na neku foru. Ljubo Jurčić npr.
 
S

Slavko

Guest
Glupi Purgeri bi sada trebali Zagreb preimennovati u Bandić grad, Sljeme u Badičev vrh...
 
M

Mozemo!

Guest
Kriminalac. Sad trebamo birati nekoga da raskopa tu hobotnicu. Ne HDZ i SDP i ostale stare garde. Ajmo sad pametno.
 
M

Mislav

Guest
Sad trebamo birati nekoga da raskopa tu hobotnicu. Ne HDZ i SDP i ostale stare garde. Ajmo sad pametno.
Nije stvar koga izabrati, već postaviti sistem da se Bandić ne ponovi. I Bandić je u početku bio super. Tko garantira da Tomislav Tomašević neće biti loš, možda na drugi način. Pošten, ali nesposoban. Bitno je da ne može nitko više biti 20 i više godina gradonačelnik. Da ne može imati toliku moć tako dugo. Zašto je to tako postavljeno?

Glupi Purgeri bi sada trebali Zagreb preimennovati u Bandić grad, Sljeme u Badičev vrh...
Nisu purgeri, glupi, pardon. Već sistem koji to dopušta. Zagrepčani su vjerovali u demokraciju, al dođe rođo i okrene stvar jer skuži kako se može korumpirati sustav. Ne vjeruj političaru, već sustavu.

Purgeri će biti glupi ako dozvole da se greška ponovi.
 
M

Metalica

Guest
Pa znalo se gdje je otegao papke već dan poslje među više krugova ljudi. Čudi me da je novinarima trebalo ovoliko.
 
B

Berislav

Guest
To sam i ja odmah čuo, ali da bi izašlo u utužive novine, treba to malo bolje provjeriti. Zato sad izgleda da je to to. Mada oni samo iznose činjenice, koje čitatelja upućuju da zaključi sam što se desilo. Uz neke druge činjenice moglo bi ispasti drugačije.

Biti će zanimljivo vidjeti da li će to što pišu netko opovrgavati. Ili čak tužiti za klevetu. Ova žena bi trebala reagirati i više njih, hitna, prijatelji... Biti će zanimljivo pratiti nastavak.
 
P

Philip Marlowe

Guest
No, dobro i što ako je umro kod ljubavnice? Vau, big deal. Zato će pasti u očima nekome? Naprotiv, zbog toga je frajer. Svaka čast. Going with the bang. Mislim da će se tek sada početi otkrivati sve o čemu se prije nije smjelo pričati. Sve to vrijedi istražiti.
 

Big Mamma

New member
Član od
7 ožu 2021
Poruka
3
I još je svim svojim protivnicima, kandidatima za gradonačelnika, obesmislio kampanje. Ne znaju sad jadni što će i kako će. Program im je bio samo da ne bude Bandić. OK, eto, ne bude. Odlično. No, što vi dalje nudite?

Ali mene zapravo zanima ova njegova ljubavnica. Rastaje se žena, čujem. Možda se sad predomisli. Ah, svakom se omakne afera. :)
 
P

ptica rugalica

Guest
Ako je Milan radio i do 25 sati dnevno onda je red da znamo.
Ne postoji privatni život Milana Bandića.
Milan je umro za sve nas.

Hm, kao da je jednom živio još jedan takav ... mršav, ispaćen, sa bradom, družio se sa mudracima, pio bi vodu kao vino ... a sve što bi učinio bilo bi čudo :)
 

Cruella

New member
Član od
9 ožu 2021
Poruka
20
Cruella, dear, samo smajli nije neki sadržaj. To možeš napraviti i preko Lajka. :)
Ako je Milan radio i do 25 sati dnevno onda je red da znamo.
Ne postoji privatni život Milana Bandića.
Milan je umro za sve nas.

Hm, kao da je jednom živio još jedan takav ... mršav, ispaćen, sa bradom, družio se sa mudracima, pio bi vodu kao vino ... a sve što bi učinio bilo bi čudo :)
:D
 
Top