Pa tako to uvijek kreće. Napišu se mišljenja o određenoj temi i onda slijede mišljenja o ljudima s čijim se mišljenjima (strastveno) ne slažemo o toj temi.Samo što je forum zamišljen kao platforma gdje se napiše ono što se zbilja misli o određenom topicu, a ne o određenoj osobi. Ako se ti i ja pofajtamo argumentima na nekoj temi, super, to je poanta foruma. Ali ako ja napadam tebe, a ti mene, i fajt se svodi na : "ti si idiot", "ti si maloumna" - i takoto, onda ne znam što je tu točno zanimljivo?
A on mijenjao kabel u zidu.
No, dobro, problem riješem.Pa tako to uvijek kreće. Napišu se mišljenja o određenoj temi i onda slijede mišljenja o ljudima s čijim se mišljenjima (strastveno) ne slažemo o toj temi.
"Ti si idiot" samo po sebi nije zanimljivo ali itekako postaje zanimljivo kada je netko kadar rastaviti te na proste faktore i argumentima dočarati zašto si "idiot."
ps. brata brooa znam al tko si sad ti?![]()
Nisam za takvu vrstu cenzure. :kokice:Teme o cemu razmišljamo bi trebale imati neke peeeeep funkcije - da si istinski mozemo dati oduška, a ne ugrožavamo “pristojne” gradjevine (Oreškoviću, jos te se sjetimo) Hrvatske![]()