sad si me podsjetila da sam ja tako ovu.Cula danas na radiju i podsjetila se kako sam svojedobno voljela ovu pjesmu
Eh ova je za ispucavanje energijesad si me podsjetila da sam ja tako ovu.
ova je sa istog albuma. jedna od nekoliko koje sam bas vrtio baš nenormalno na repeat...volio bih znati kojih je to prvih 10 koje sam najviše vrtioEh ova je za ispucavanje energije
Oni imaju puno odličnih stvari, ali mislim da mi je Tango najdraža i ima strašno seksi i spot.Jedan bend kojemu su koncerti žestoki i nabrijani. Zbog toga ih više preferiram slušati uživo, nego online, ali evo jedne pjesme koja mi je draga M.O.R.T. - Na cesti
People said "oh wow, 'kick out the jams' means break down restrictions" etc., and it made good copy, but when we wrote it we didn't have that in mind. We first used the phrase when we were the house band at a ballroom in Detroit, and we played there every week with another band from the area. [...] We got in the habit, being the sort of punks we are, of screaming at them to get off the stage, to kick out the jams, meaning stop jamming. We were saying it all the time and it became a sort of esoteric phrase. Now, I think people can get what they like out of it; that's one of the good things about rock and roll.
mislim da ga je mala koristila samo za jahanje
Lijepa pjesma koja govori o tome kako svatko od nas ima priliku za naći svoju bolju polovicu![]()
Cowgirl pozamislim da ga je mala koristila samo za jahanje![]()