Now Playing

slazem se. danas je jako tesko biti lep :nogica

Zadnje uređivanje:

Butthole surfing je izraz za ono kad protresete gaziranu cugu pa grlo boce ugurate u anus i onda pustite da projuri. Tako se lakše napije. Navodno. Upravo zbog imena ovom bendu su često zabranjivali nastupe ili bi ih najavili ka B.H. Surfers i slično. Jednom je novinar pitao frontmena da se može vratiti u prošlost i nazvati band nekako drugačije, on je rekao da bi ih nazvao "'I'm Going to Shit in Your Mother's Vagina." :s

Bili su opičeni pankeri, iako su za sebe govorili da nisu punk već schlock (trash), izvodili su gluposti po stejdžovima opskurnih klubova i bili besramni. A onda su izbacili ovu stvar i postali megapopularni. Toliko popularni da su ih stari obožavatelji, ponosni na to da obožavaju bend za koji nitko ne zna, počeli bojkotirati i gadno se ljutili na njih što su odjednom popularni. Toliko popularni da je i njihov bubnjar izjavio da nešto ozbiljno nije u redu sa svijetom kad su oni popularni.

Nemam pojma gdje su sad ni što rade, ali ova stvar meni je i dalje genijalna.

Zadnje uređivanje:
jedan od starih hitića - lako udje u uho, a tek ako je nekom zapjevas - sigurno dobije d look

Zadnje uređivanje:

Jer destrukcija nikad nije zvučala ljepše. Znam da bi nekome ovo moglo biti uznemirujuće, ali to su Swansi (dobili naziv po ovim predivnim životinjama s gadnim temperamentom). Stvar traje 7 minuta jer kad vas jednom uljuljka, hipnotizirat će vas i šamanski iz vas izvući svu negativnu energiju. Gledao ih live tri puta i svaki put je doživljaj bio katarzičan. Tko je preživio, priča o tome. Za one koji žele znati više, mogu poslušati i ovu stvar s istog albuma i po želji guglati Dennisa Nilsena. Zatim preslušajte ponovno i probajte dokučiti o čemu pjesma zapravo pjeva... Da te uhvati jeza

Meni jedna od najdrazih 90's cro rock stvari, odrasel sam s njom i s njima. Mislim da je cak i dosta nepoznata u mainstreamu, jer je na kajkavskom, ali to je tak sa Zadrugom. Spot je mi genijalno autentican zagorski, domaci, ljudski, sniman u poplarnoj Motorki, onoj zimskoj magli vjutro, s nekoliko starijih ljudi koji idu na posel i klilncima koji idu u skolu, tak me pukne nostalgija na ranu mladost kad si ga pustim. Bas pase ovak ujutro u picki materini gde sam sad, daleko od doma. Ove puce koje pjevaju su bas andjeli ♥️

'Volim, volim život, U ritmu me okreni...',
stihovi su koje je sad već davne 1987. godine otpjevala zanosna Marina Perazić. Slovila je za jednu od najfatalnijih žena bivše države, pop glazbi donijela potpuno novi zvuk, a postala i miljenica publike, kako zbog nevjerojatne boje glasa, tako i zbog senzualnih scenskih nastupa. Atraktivna plavuša zavodila je svakim pogledom i pokretom, a senzualnim uzdasima tijekom pjevanja, kao i nevjerojatnim performansima, jednostavno je bila izvan svog vremena. No, na vrhuncu karijere Marina je nestala bez traga i glasa.

koje je to bilo doba.... koji spot....koja zena uf... bome naspram danas, jedna je perazicka. kaj je je :love::coffee:

Jedan klasik za koju dragi Pete Townshend kaže da mu je najdraža pjesma svih vremena. “No music gives me as much pleasure as listening to Booker T. ‘Green Onions’ is my ultimate record of all time, and the guitar work is so tasteful; it’s everything that I want to do.” (Far Out) Ne mogu se zasitit ovog videa, ekipa u publici je so sixties... 🥰

Ima i duža Hall of Fame verzija u kojoj s Booker T.-jem nastupaju Keith Richards, Neil Young, The Edge, Little Richard, Johnny Cash i gomila drugih...

sta rec nego :
"Pun keša izlazim iz banke, sada kad sam bogat više nisam panker
nema boranije i špargle,više nisam vegan, jedem samo čvarke"

fino sjeda za veceras, ide vanka pun para ...ima da se drma u ritmu :raspa:

malo o bendu :
"Punk Rock bend iz Pančeva nastao 2014. godine kao projekat koji je okupio prijatelje različitih interesovanja, što je doprinelo jedinstvenom zvuku, promovišući optimizam na satiričan i melodičan način."
veseli moci, sa veselom mjuzom i veselim spotovima. nadam se jednog dana da ce doletit i do nas pa da ih vidjam u zivo :hekla:

Jack White i No Name album, jedan od najboljih iz prošle godine. Težak je izbor što s njega, recimo ovo. Treba slušati novu muziku.

Vrhunska verzija jedne od meni najljepsih njihovih stvari, koja je u originalu samo na akusticnoj gitari, ali ovako s elektricnom gitarom ima jebenu tezinu i solo mi je genijalan. Zeppelini su uz Hendrixa i Santanu bili prva stvar koju sam ko kllinac pocel slusati, i Page me zauvijek navukel na blues rock. Isto sam tak sentimentalan prema tom albumu s BBC sessionsima, jer to mi je bilo jedino kaj sam mogel slusati na walkman na strazi na vrhu nekog jebenog brda, dok su se u daljini te neke 1997. odsjajavala svjetla Zagreba, u kojem su Page & Plant uzivo nastupali te noci 😭

Zadnje uređivanje:
Back