Now playing with chit-chat

Anderlon

Administrator
Staff member
Kakav bi to forum bio kad ne bi imao Now Playing. Vidim da ju čak ima i XenForo community. K tome embed ne može biti jednostavniji, samo pejstaš YT adresu.

Ne znam tko je to rekao, latebloomer moguće, da mu je ta tema na Glazbi otkrila brdo dobre glazbe. E, pa ja imam problem sa pronalaženjem nove dobre muzike još od kako Vrdoljak i Glavan nisu među živima i otkako ne čitam New Musical Express, a davno je to bilo. Prije je stvar bila jednostavna, imao si nekoliko velikih bendova, par desetaka jako dobrih i čekao si njihove albume. Sad pojma nemam tko je tko. Ne znam bendove koji nastupaju na INmusicu. Nema izvođača čiju novu ploču čekam s nestrpljenjem. (Ajde, tko je rekao If I commit suicide I'm gonna miss the next Stones album?) Prvi izbor bi bilo nešto od Stonesa, Partibrejkersa ili AC/DC, ali to su opća mjesta pa sam se sjetio filma Punk Singer o Kathleen Hanna i njenih Le Tigre.

Da, bilo bi super kad biste rekli par riječi uz pjesmu koju slušate.

Le Tigre - TKO


Kad gledam ovaj video gledam ovu plavušu Johannu Fateman koja je u to vrijeme bila jedna od najljepših žena.
 
Last edited:

Equilibrium

Member
Trenutno ovo

Taman za ured.
Malo su mi dokurčile sve dostupne radio stanice jer pilaju sa jednim te istim repertoarom. Još kad se na to zbroji činjenica da su to novi "hitovi", koji su mahom kurac na batini, mučnina je zagarantirana :rigo:
 

Anderlon

Administrator
Staff member
Evo cijeli koncert Babiesa u tvornici (2004).


Vidim tu Equija koji svakako želi biti u prvom planu. :) Latica ima li tebe ovdje? Eto, to su moderatori Foruma iz doba koje neki zovu "zlatnim". Ovi luđaci?! :zubo:
 

Equilibrium

Member
Evo cijeli koncert Babiesa u tvornici (2004).


Vidim tu Equija koji svakako želi biti u prvom planu. :) Latica ima li tebe ovdje? Eto, to su moderatori Foruma iz doba koje neki zovu "zlatnim". Ovi luđaci?! :zubo:
uf, sjećam se nekih trenutaka sa tog događanja... recimo, to da su mi redari zabranili da odlažem flašu vina na stejđ :zubo:
 

Equilibrium

Member
Jaaaa!! :cerek:
Imala sam tu majicu... pobrala za LJES.
A za sto si ti pobrao? :zubo:

ni za što :zubo: na it-u smo bili prilično traljavi po pitanju odabira pa je cijeli taj dio forma ostao zakinut. ali smo nenoXtreme (suosnivač FJBG-a) i ja bili prezenteri nagrada za SF i fantasy. sve smo uručili Blackadderu koji je tada bio mod i preuzeo nagrade za svoje forumaše koji su mahom bili ne iz Zg.
 

Nica

Administrator
da se vratimo ontopic, na ove mališane sam slučajno naletio prije nepar godina i baš su mi sjeli

Jesi kad Krešu i kisele kiše slušao uživo? Naprave tulum na koncertima, imaju pola orkestra i uvijek je fantastično. :D Njihovog trubača Kundu posuđuje hrpa bendova, a na otvorenju EPK2020 svirao je i sa Šajetom. Super mi je bio Šajo kad je predstavljao bend i za njega rekao da im truba uopće ne treba, ali cure padaju na Kundu pa imaju više publike. :D
 

Equilibrium

Member
Na žalost, nisam. Obično prekasno saznam da nastupaju u ZG.

Kunda svira i u HNK Ivan pl. Zajc, kolko znam. Inače, dobar live:

 

LaTiTeA

Member
Za dobar jutar. :cerek:

Trenutno svira, a svira mi i kao budilica preko tjedna.
Nisam tip za otkrivanje novih bendova, volim poznato i provjereno. :D Steta, doduse... vjerojatno si time zakidam gro drugih dobrih bendova. :D

 

LaTiTeA

Member
A sto sad?
Nista? :zubo:

Evo bar sto svira danas... macka poslikam ili popodne ili ovih dana isprobavajuci raw format ako vec nitko nista ne napise.

Ne zelim da ovaj forum zamre.
Mogu pricati i sama sa sobom... nije bed. :zubo:

 

Anderlon

Administrator
Staff member
Ne zelim da ovaj forum zamre.
Mogu pricati i sama sa sobom... nije bed. :zubo:
Lato dear, ne brini, budući da su moderatori nešto srameživi postepeno ćemo pripuštati i forumaše ovdje, pa ljude s Monitora. A onda cijeli svijet. Al najprije da ga mi malo isprobamo. Da naučimo banati i to. :D

Well, it's not playing now, it was playing yesterday. Naime, sinoć je bila prva epizoda dokumentarnog serijala o punku po imenom, naravno - Punk. Pričali su o velikim punk pjesmama - MC5 Kick Out The Jams, Blitzkrieg Bob i ovoj dragoj pjesmi dolje. Pričali su Iggy, tip iz MC5, Marky Ramone, čak su i Johnnyja Rottena iskopali, ajme kako izgleda. Čini se da će o Pistolsima biti više u sljedećoj epizodi. Gleda se sljedeće nedjelje. I komentira nadam se. ;)


Treba popraviti naslov u Now playing with chit-chat. ;)
 
Last edited:

LaTiTeA

Member
Lato dear, ne brini, budući su moderatori nešto srameživi postepeno ćemo pripuštati i forumaše ovdje, pa ljude s Monitora. A onda cijeli svijet. Al najprije da ga mi malo isprobamo. Da naučimo banati i to. :D
Ajde, mozes bananje isprobati na meni... zrtvovat cu se na jedan dan.
Posaljem ti slikicu kako forum izgleda bananom siroceku ako te zanima. :zubo:

I cek... ovdje nemate kartona? :misli:
A ima, sigurno... nemre forum bez kartona.
(primjeti moj bunt sa starim forum smajlekima... za slucaj da ti prolazi nezapazeno :D)

Pjesme i dalje furam klasiku i one poznate pa zato svira ovo:

 
Top