Sneeweis
Active member
- Član od
- 19 velj 2025
- Poruka
- 588
Danas je u maksimirskom Plavom salonu predstavljen projekt novog stadiona u Maksimiru. Najvaznije tocke su:
www.tportal.hr
Da se mene pita, obzirom na katastrofalnu infrastrukturu u Hrvatskoj, za te novce moglo se napraviti 2 manja tipa Osijkovog i vjerojatno jos 2-3 jos manja tipa Dugopolje ili Bjelovar stadiona diljem Hrvatske i napraviti infrastrukturu za HNL koja barem na nesto lici, obzirom da ce Dinamo igrati u Kranjcevicevoj. Al mene se ne pita, srecom
- 35.000 sjedacih mjesta
- zavrsetak izgradnje 2029.
- cijena oko 175 milijuna € (predvidja se i do 200 mil €)
- investitori: Grad Zagreb i Vlada RH, odustalo se od JPP-a
- Dinamo 2026. seli na obnovljenu Kranjcevicevu
Predstavljen projekt novog stadiona Maksimir: Cijena je brutalna, a rok vrlo optimističan
Predstavnici Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i GNK Dinama u maksimirskom Plavom salonu predstavljaju projekt novog stadiona u Maksimiru. Iako se godinama pričalo kako će investitor u stadion biti Dinamo priča se promjenila i sada će po modelu pola
Da se mene pita, obzirom na katastrofalnu infrastrukturu u Hrvatskoj, za te novce moglo se napraviti 2 manja tipa Osijkovog i vjerojatno jos 2-3 jos manja tipa Dugopolje ili Bjelovar stadiona diljem Hrvatske i napraviti infrastrukturu za HNL koja barem na nesto lici, obzirom da ce Dinamo igrati u Kranjcevicevoj. Al mene se ne pita, srecom