Puky Lee
Active member
- Član od
- 21 tra 2020
- Poruka
- 246
i upucaju ako nosaš okolo pušku za softball na popravaktako je i u americi, tamo te kazne jer si kupio samo jedan pištolj i premali kalibar
i upucaju ako nosaš okolo pušku za softball na popravaktako je i u americi, tamo te kazne jer si kupio samo jedan pištolj i premali kalibar
Besposlen pop i jarice krsti, druze moj...![]()
Švicarski političar preko interneta kupio rozi pištolj na vodu. Kažnjen je
ŠVICARSKI političar kupio je preko interneta rozi pištolj na vodu, čime je prekršio zakon o oružju u toj zemlje.www.index.hr
kaj je ovak rigorozno u Švici, Snee?
Je, bas je prekrasna, od Alpa do plaza na Zuriskom jezeru, pa gradovi ko bomboni, pa voznje vlakom po vrhovima brda, pogled ko da letis u avionu. Sela su im ko iz bajke, sva top uredjena, sva po brdascima, sve zeleno, sve uredno.Švica je kulturna zemlja, nema tamo zajebancije
Luzern, Argau, Zurich, Zug, Lugano, to kaj sam vidjela od Švicarske, prelijepa zemlja kajjeje
vjerojatno ovog koji nosi pravu pušku. nagrade za herojstvoi upucaju ako nosaš okolo pušku za softball na popravak
Švicarska birokracija je poput preciznog sata – samo što ovaj put odbrojava do apsurda. Kad ružičasti pištolj na vodu postane prijetnja nacionalnoj sigurnosti, možda je vrijeme da netko političarima oduzme stvarno oružje – papirnate zakone.![]()
Švicarski političar preko interneta kupio rozi pištolj na vodu. Kažnjen je
ŠVICARSKI političar kupio je preko interneta rozi pištolj na vodu, čime je prekršio zakon o oružju u toj zemlje.www.index.hr
kaj je ovak rigorozno u Švici, Snee?
top je retro, želim dron koji nosi topA e, tko je nama kriv jer smo odrastali uz hitove tipa, kupiću si top...:kava:
što je? jel te treba malo ljutit da se odobrovoljiš? trep trepDanas mi je bas los dan za popizdit
Ne, treba mi ceskanje i Haribo žabicešto je? jel te treba malo ljutit da se odobrovoljiš? trep trep
drž se Hippo![]()
to ne postoji, nisu valjda ludi pa da pored onakvihNe, treba mi ceskanje i Haribo žabice![]()
trolli dinorexAmateri, kiki crvi su nešto najbolje...
nemoj shvatiti osobno, meni je taj lindt najprecjenjenije smeće u svijetu slatkiša. meni ništa njihovo ne valja. npr. taj toliko rašireni kinder je meni 10 kopalja iznad lindtaJutrreko, nisu loši gumeni, ali ja sam upravo dobila pakiranje Lindt pralina![]()