Cata Womich
Active member
- Član od
- 25 velj 2025
- Poruka
- 183
E, da si jeo cijeli tjedan , mogao si nam postati mjera za voljenje jagnjetine...volim ju 5 SneeweisaNaravno, nije slatko janjetina da ga jedes svaki dan
E, da si jeo cijeli tjedan , mogao si nam postati mjera za voljenje jagnjetine...volim ju 5 SneeweisaNaravno, nije slatko janjetina da ga jedes svaki dan
Kak mores 5 Sneeweisa!? Pa ju zbilja volim i mjerna sam jedinica. Mores reci 0,67 Sneeweisa ili 0,22 Snee-a (skraceno), eventualno 1,11 Snee-a, ali ne 5. To je nemoguca brojka, to je ko potres od 55 po Richerovoj ljestviciE, da si jeo cijeli tjedan , mogao si nam postati mjera za voljenje jagnjetine...volim ju 5 Sneeweisa
evo sad ćuDaj se priberi![]()
imaš pravo, 0,5 Sneeweisa, mala sam macaKak mores 5 Sneeweisa!? Pa ju zbilja volim i mjerna sam jedinica. Mores reci 0,67 Sneeweisa ili 0,22 Snee-a (skraceno), eventualno 1,11 Snee-a, ali ne 5. To je nemoguca brojka, to je ko potres od 55 po Richerovoj ljestvici
imaš pravo, 0,5 Sneeweisa, mala sam maca
Ti si opak s tim mrsavljenjem...Prijavljujem drugi caj od jutra.
Crni pa sad zeleni...:caj
Pa fino je to. Kaj ...Ti si opak s tim mrsavljenjem...
Jel imaš podignut mali prst dok piješ?Prijavljujem drugi caj od jutra.
I glasno srČem :cajJel imaš podignut mali prst dok piješ?
Koji nam je to kolega kroner?Pa fino je to. Kaj ...
Ne drmam ja pive ko kolega....![]()
mješaš jel....bu gadan mamurlukPrijavljujem drugi caj od jutra.
koja je sad boja na redu?Prijavljujem drugi caj od jutra.
samo neka ne jede žuti snijeg...koja je sad boja na redu?
Crni uvijek...ak ne zeleni..pa kaj ima.al crni je zakonBravo Punk! Koji čaj piješ? Ja sam dosad popila pola litre čaja od maslačka i koprive. Doma bum drugih pola litre![]()
A poslovni poslovni....Koji nam je to kolega kroner?![]()
Naucil sam pit.nema mjesanja.samo pivo bajo moj :kavamješaš jel....bu gadan mamurluk
Hvala na savjetu.drago mi kaj si tute :cereksamo neka ne jede žuti snijeg...![]()