to ti je za nepoznate ko gospodin. samo najmiliji me zovu drukcije :kava:Pankeru, već duže vrijeme mislim da bi se i trebao rebrandati. Cropunk? Cro? Zašto ne bi bio Punker? Ili Punk? Ko te zove Cropunk? Tko te ikad zvao tako?![]()
za slomit jezikĐadzia Daks - evo po vuku![]()
možda radi evolucije?Baš nešto razmišljam, mi smo ovdje kao neka sekta. Ne, ne, više kao klan.
Zašto smo se izdvojili? Radi revolucije? Ma ne, ne, renesanse.
Gdje je Dr. Gonzo? Želim pročitati koju pametnu o tome.
@Hipoo, tebi je rođendan? Pa nek ti je sretno i veselo!
To je institucija na onom Forumu. Na ovom nema institucija. Sve kreće od nule. Ni pomislit da nije tako.to ti je za nepoznaet ko gospodin. samo najmiliji me zovu drukcije :kava:
to se ne dira. to je institucija :metla
koji?Nije, u nedjelju je rockas, ali svejedno hvala Udovo![]()
Ne vidim da se ista značajno promijenilo. Bojkotiram i ja stvari odavno za koje ne želim davati novce, u to spadaju i Ledo i Kraš.
Trebam se sjetiti u nedjelju![]()
Zvonili ste, milordice? (dobro, Milejdi)Baš nešto razmišljam, mi smo ovdje kao neka sekta. Ne, ne, više kao klan.
Zašto smo se izdvojili? Radi revolucije? Ma ne, ne, renesanse.
Gdje je Dr. Gonzo? Želim pročitati koju pametnu o tome.
ma tko spominje forum.institucija sam po sebi :kava:To je institucija na onom Forumu. Na ovom nema institucija. Sve kreće od nule. Ni pomislit da nije tako.
bem ti, cu ti ko janjetu jos malo pa tepat kolko ih pojedesI ja cu samo posno danas, lagana janjetina. Okacim i ja sliku navecer?
Kakve, koje, kolika peta?Nažuljale su me štikleizum iz pakla su štikle, ali kaj da delam kad su tak prokleto lijepe i brutalno podignu svaku kombinaciju
![]()
Je meni se tak zamračilo pred nekih 25 godina.ma tko spominje forum.institucija sam po sebi :kava:
nije forum zivot
tko me zna, zna me tako i lako me prepozna.nemam se ja razloga skrivat :kava
tko me ne voli isto tako,odma mu moze past mrak oci :mikrocerek