Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Pankeru, već duže vrijeme mislim da bi se i trebao rebrandati. Cropunk? Cro? Zašto ne bi bio Punker? Ili Punk? Ko te zove Cropunk? Tko te ikad zvao tako? :D
to ti je za nepoznate ko gospodin. samo najmiliji me zovu drukcije :kava:

to se ne dira. to je institucija :metla

Zadnje uređivanje:
to ti je za nepoznaet ko gospodin. samo najmiliji me zovu drukcije :kava:

to se ne dira. to je institucija :metla
To je institucija na onom Forumu. Na ovom nema institucija. Sve kreće od nule. Ni pomislit da nije tako.

Baš nešto razmišljam, mi smo ovdje kao neka sekta. Ne, ne, više kao klan.
Zašto smo se izdvojili? Radi revolucije? Ma ne, ne, renesanse.
Gdje je Dr. Gonzo? Želim pročitati koju pametnu o tome.
Zvonili ste, milordice? (dobro, Milejdi)

Monitorov forum? Ah, to ti je kao zabačeno selo gdje svi znaju sve, ali nitko ne trača previše jer je krčma premala da bi netko mogao pobjeći od posljedica. Oaza mira, da, ali više onako—oaza u kojoj deva povremeno održi govor o propasti civilizacije, dok ostali klimaju glavama i srču čaj. Revolucija? Ma kakvi, preumorni smo za to. Renesansa? Možda, ali više u stilu "ajmo malo oživjeti zdrav razum dok se svijet oko nas bavi kanibalizmom algoritama".

A Dr. Gonzo? Vjerojatno luta negdje s aktovkom punom besmisla i neizgovorenih istina. Možda se zaletio u thread o politici i još pokušava naći izlaz.

To je institucija na onom Forumu. Na ovom nema institucija. Sve kreće od nule. Ni pomislit da nije tako.
ma tko spominje forum.institucija sam po sebi :kava:
nije forum zivot 🥹

tko me zna, zna me tako i lako me prepozna. :bliss:nemam se ja razloga skrivat :kava
tko me ne voli isto tako,odma mu moze past mrak oci :mikrocerek

Nažuljale su me štikle 😩 izum iz pakla su štikle, ali kaj da delam kad su tak prokleto lijepe i brutalno podignu svaku kombinaciju 😩

ma tko spominje forum.institucija sam po sebi :kava:
nije forum zivot 🥹

tko me zna, zna me tako i lako me prepozna. :bliss:nemam se ja razloga skrivat :kava
tko me ne voli isto tako,odma mu moze past mrak oci :mikrocerek
Je meni se tak zamračilo pred nekih 25 godina.😵‍💫😵♥️

Back