Sneeweis
Active member
- Član od
- 19 velj 2025
- Poruka
- 588
Rado sreco, ali sam predaleko zasad...Snee, ti si danas kao tika i ja...ajd s nama na pićence.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rado sreco, ali sam predaleko zasad...Snee, ti si danas kao tika i ja...ajd s nama na pićence.![]()

Da, da, znam da je brendTika Moon i šlus! to je ime brend!
Užas, samokazni seOk, a sad kobasice peci na poslu. Zato me i "vole" u uredu![]()
Najbolje mi je kak prvo frnje s nosom, a onda taj isti nos svi guraj u moj tanjur jer im lepo i mirisi i izgleda. Naravno, imas secret sauce - cesnjakUžas, samokazni se️
Mmmmm, kako je divno razgovarati blizu s nekim tko je jeo češnjak ili nešto sa češnjakomNajbolje mi je kak prvo frnje s nosom, a onda taj isti nos svi guraj u moj tanjur jer im lepo i mirisi i izgleda. Naravno, imas secret sauce - cesnjak![]()
Najbolje je ostaviti me na miru, i ne razgovarati sa mnom, ja nemam bas nist protiv :kava:Mmmmm, kako je divno razgovarati blizu s nekim tko je jeo češnjak ili nešto sa češnjakom![]()
Razmem, to je i meni često najljepšeNajbolje je ostaviti me na miru, i ne razgovarati sa mnom, ja nemam bas nist protiv :kava:
Vid je. citaj.nekad davno :kava:...i onda gladuš pokvari romantiku... pašteta, valjda špek pfff
E ja ne solim nista skoro. Ali morem oboje makar luk uglavnom.a tek mladi luk.hjooojViš, ja sirovi češnjak nemrem. Al zato sirovi lukpa ga onako posoliti i uz to zameziti spomenuti špek
![]()
E, to susedaViš, ja sirovi češnjak nemrem. Al zato sirovi lukpa ga onako posoliti i uz to zameziti spomenuti špek
![]()