Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

@snee ...Napisala bih neku nježnu riječ i spomenula ćelavu glavu , no kak ovdje ima pokvarenih misli i prljavih strasti ( medo i punk, nemojtenikom reći) mogu da ti kukam kako me svi danas jako živciraju...
Ne znam ja nista :kava:

Na temelju kojih estetskih kriterija mislite mijenjati nick? Prvo pravilo bi trebalo biti ime treba biti čitljivo i pamtljivo. Što kraće to bolje. Ok su ime i prezime nickovi, Cata Womich, Puky Lee, Dr. Gonzo... :palac:

Na temelju kojih estetskih kriterija mislite mijenjati nick? Prvo pravilo bi trebalo biti ime treba biti čitljivo i pamtljivo. Što kraće to bolje. Ok su ime i prezime nickovi, Cata Womich, Puky Lee, Dr. Gonzo... :palac:
Mato Sneeweis?

Ime je super, al prezime, ne znam ni kak bi ga pročitao. znevajs? :rolleyes: Schneeweiss bi bilo pravo holivudsko prezime s perspektivom, skoro ko Schwarzenegerer, samo bolje. :)

Ja bas chill, doslo sunce, ozivjel sam ko covjek. U Ustav bi stavil zabranu tmurnih i kisnih dana, pogotovo snjeznih
Ma dani su super, mislim da je kod mene do pms-a, to je ona glupa živčanost koja ne popušta 😒
Nije do mene, drugi su krivi. 😂
Mada zbilja...imam utisak nekad da radim sa vrtićkom djecom kakve gluposti budu.
Kod mene je do mene 🤣 oni dani kad ne možeš sam sa sobom 😅
Bit će unutar kriterija, nemoj ništa da se plašiš 😉

Ime je super, al prezime, ne znam ni kak bi pročitao. znevajs? :rolleyes: Schneeweiss bi bilo pravo holivudsko prezime s perspektivom, skoro ko Schwarzenegerer, samo bolje. :)
No, procitaj se sad, i razmisli koliko sam ti mogucnosti dal na raspolaganje... Ovaj nick je sve sto ti zelis da bude, izradjen je tehnikom zlatnog reza u Bauhaus stilu, doslovno ono sto je Barcelona chair Mies van den Rohea u povijesti modernog dizajna, interijerima, to je Sneeweis u forumskim okvirima.

Samaritanus Medenković 🐻
Ma dani su super, mislim da je kod mene do pms-a, to je ona glupa živčanost koja ne popušta 😒
jesu i kod tebe kao i kod Cate svi drugi krivi 🫣

Back