Sneeweis
Active member
- Član od
- 19 velj 2025
- Poruka
- 588
Ja bas chill, doslo sunce, ozivjel sam ko covjek. U Ustav bi stavil zabranu tmurnih i kisnih dana, pogotovo snjeznihZanimljivo, i ja sam od jučer popodne neka živčenjakuša![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja bas chill, doslo sunce, ozivjel sam ko covjek. U Ustav bi stavil zabranu tmurnih i kisnih dana, pogotovo snjeznihZanimljivo, i ja sam od jučer popodne neka živčenjakuša![]()
Ne znam ja nista :kava:@snee ...Napisala bih neku nježnu riječ i spomenula ćelavu glavu , no kak ovdje ima pokvarenih misli i prljavih strasti ( medo i punk, nemojtenikom reći) mogu da ti kukam kako me svi danas jako živciraju...
Nije do mene, drugi su krivi.Zanimljivo, i ja sam od jučer popodne neka živčenjakuša![]()
Mato Sneeweis?Na temelju kojih estetskih kriterija mislite mijenjati nick? Prvo pravilo bi trebalo biti ime treba biti čitljivo i pamtljivo. Što kraće to bolje. Ok su ime i prezime nickovi, Cata Womich, Puky Lee, Dr. Gonzo...![]()
Ma dani su super, mislim da je kod mene do pms-a, to je ona glupa živčanost koja ne popuštaJa bas chill, doslo sunce, ozivjel sam ko covjek. U Ustav bi stavil zabranu tmurnih i kisnih dana, pogotovo snjeznih
Kod mene je do meneNije do mene, drugi su krivi.
Mada zbilja...imam utisak nekad da radim sa vrtićkom djecom kakve gluposti budu.
Bit će unutar kriterija, nemoj ništa da se plašišNa temelju kojih estetskih kriterija mislite mijenjati nick? Prvo pravilo bi trebalo biti ime treba biti čitljivo i pamtljivo. Što kraće to bolje. Ok su ime i prezime nickovi, Cata Womich, Puky Lee, Dr. Gonzo...![]()
No, procitaj se sad, i razmisli koliko sam ti mogucnosti dal na raspolaganje... Ovaj nick je sve sto ti zelis da bude, izradjen je tehnikom zlatnog reza u Bauhaus stilu, doslovno ono sto je Barcelona chair Mies van den Rohea u povijesti modernog dizajna, interijerima, to je Sneeweis u forumskim okvirima.Ime je super, al prezime, ne znam ni kak bi pročitao. znevajs?Schneeweiss bi bilo pravo holivudsko prezime s perspektivom, skoro ko Schwarzenegerer, samo bolje.
![]()
Samaritanus MedenkovićNa temelju kojih estetskih kriterija mislite mijenjati nick? Prvo pravilo bi trebalo biti ime treba biti čitljivo i pamtljivo. Što kraće to bolje. Ok su ime i prezime nickovi, Cata Womich, Puky Lee, Dr. Gonzo...![]()
jesu i kod tebe kao i kod Cate svi drugi kriviMa dani su super, mislim da je kod mene do pms-a, to je ona glupa živčanost koja ne popušta![]()
Pa eto ti forum, tu se ispucaj. Treba tema za pižđenje i olakšavanje duše. I ispovjedaonica.Ma dani su super, mislim da je kod mene do pms-a, to je ona glupa živčanost koja ne popušta![]()
Bome drmas ti ko velki :hekla
Tika Moon i šlus! to je ime brend!Bit će unutar kriterija, nemoj ništa da se plašiš![]()
Ispravil sam ti post :kava: Valja reci Bobu Bob, a popu popBome seres ti ko velki :hekla
A glec..nisan ti ja taki :kava:Ispravil sam ti post :kava: Valja reci Bobu Bob, popu pop a pankiju sok...
Sve ok, frende!A glec..nisan ti ja taki :kava:
Dobri decec. Tak svi kazu, dobri decko