Samaritanus
Member
- Član od
- 24 velj 2025
- Poruka
- 161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
što si pokušavala dokučiti jezikom?boli me grlo...previše sam isplazila jezik bit će..
oh šmrc, šmrc
pa što ti je bilo s rukama, kad si morala jezikom?ma sad ću ti reći![]()
otkrio sam super maslineŠto ima novoga u zemlji, svijetu i vašim životima?
Ovdje je kava vruća, mačka se smjestila na radijatoru, grije dupe i motri tičice, a ja gledam hrpu računa koje mislim platiti. Ajmo.
jutro?? u 10?? bome lepoJutrooookoji krasan tjedan
![]()
Zašto? Pa tvoj je super, čak je i pamtljivI ja razmisljam o promjeni![]()
Ne znam, meni je i ovo da imas hrpu racuna za platiti dobra novost. Jes, jadan mi je zivot, ali zato imam chat i vase probleme da ih brinemŠto ima novoga u zemlji, svijetu i vašim životima?
Ovdje je kava vruća, mačka se smjestila na radijatoru, grije dupe i motri tičice, a ja gledam hrpu računa koje mislim platiti. Ajmo.
ma u što sad?I ja razmisljam o promjeni![]()
samo ne znam što?Zene...sam bi mjenjale :kava:
ne vjerujemoTika, zato tebe bar prepoznajem
Počela sam pisat esej na temu šta ima danas i zvučalo mi kao ajoj meni, pa se okrećem vedrijim stvarima. Biram svjetlost. I pohvalit ću se...moje nove sluške u obliku mačijih ušiju, ne samo što su prekul, već kad se uključe....svijetle, čak i šapice sa strane, pre.do.bro.![]()
Da biram svjetlost? U pravu si, Anakin se još nije odlučija...ne vjerujemo![]()
Zanimljivo, i ja sam od jučer popodne neka živčenjakuša@snee ...Napisala bih neku nježnu riječ i spomenula ćelavu glavu , no kak ovdje ima pokvarenih misli i prljavih strasti ( medo i punk, nemojtenikom reći) mogu da ti kukam kako me svi danas jako živciraju...