Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Što ima novoga u zemlji, svijetu i vašim životima?

Ovdje je kava vruća, mačka se smjestila na radijatoru, grije dupe i motri tičice, a ja gledam hrpu računa koje mislim platiti. Ajmo.

Ovdje je kava vruća, mačka se smjestila na radijatoru, grije dupe i motri tičice, a ja gledam hrpu računa koje mislim platiti. Ajmo.
otkrio sam super masline :bliss:pisao sinoć o tom, ali Freyya se ubacila sa nekim trivijalnostima, pa je ova vrlo važna tema ostala skrivena u moru postova ☕
Jutroooo 😄 koji krasan tjedan 🥰🥰
jutro?? u 10?? bome lepo 😏
Tikamoooon 😛

Kad prođe mjesec dana od registracije, promijenit ću nick. Nisam bila inovativna pri registraciji, mozak je bio magla 😅

Tika, zato tebe bar prepoznajem :grli:
Počela sam pisat esej na temu šta ima danas i zvučalo mi kao ajoj meni, pa se okrećem vedrijim stvarima. Biram svjetlost. I pohvalit ću se...moje nove sluške u obliku mačijih ušiju, ne samo što su prekul, već kad se uključe....svijetle, čak i šapice sa strane, pre.do.bro. :bliss:

Ne znam, meni je i ovo da imas hrpu racuna za platiti dobra novost. Jes, jadan mi je zivot, ali zato imam chat i vase probleme da ih brinem

I ja razmisljam o promjeni 😤
ma u što sad? 🤨
Zene...sam bi mjenjale :kava:
samo ne znam što? 😯
možda brzine
carysouza-funny-face.gif

Tika, zato tebe bar prepoznajem :grli:
Počela sam pisat esej na temu šta ima danas i zvučalo mi kao ajoj meni, pa se okrećem vedrijim stvarima. Biram svjetlost. I pohvalit ću se...moje nove sluške u obliku mačijih ušiju, ne samo što su prekul, već kad se uključe....svijetle, čak i šapice sa strane, pre.do.bro. :bliss:
ne vjerujemo ☕

@snee ...Napisala bih neku nježnu riječ i spomenula ćelavu glavu , no kak ovdje ima pokvarenih misli i prljavih strasti ( medo i punk, nemojtenikom reći) mogu da ti kukam kako me svi danas jako živciraju...

@snee ...Napisala bih neku nježnu riječ i spomenula ćelavu glavu , no kak ovdje ima pokvarenih misli i prljavih strasti ( medo i punk, nemojtenikom reći) mogu da ti kukam kako me svi danas jako živciraju...
Zanimljivo, i ja sam od jučer popodne neka živčenjakuša 🤔

Back