Puky Lee
Active member
- Član od
- 21 tra 2020
- Poruka
- 257
Mobitel nije bio najsretnije rješenje ali probalo se.Puky jesi zabilježio štogod? Imam ja snimku s istog mjesta kad su bili zadnji put, iz 2019. Mladići.
Inače, jutro! Kreće coffee

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mobitel nije bio najsretnije rješenje ali probalo se.Puky jesi zabilježio štogod? Imam ja snimku s istog mjesta kad su bili zadnji put, iz 2019. Mladići.
Ovo je za okačit na Fotografiji
to je s mobitelom, tek toliko. nisam mogao furat fotić ovaj put.Ovo je za okačit na Fotografiji![]()
Grad noću diše drugačije, u ritmu umornih motora i pijanih koraka koji traže put kući. U retrovizoru svjetla plešu kao sablasti, a navigacija je tek slabašna utjeha u svijetu gdje ulice nikad ne vode ravno. Strah i prijezir u Zagrebu? Možda samo spoznaja da noć uvijek traje duže nego što si planirao. I ako si usporio na zelenom.Ja upravo došao s Pankrta. Drukaju oni dobro, makar im je tek 48. Skoro 2 sata trajali. Došao bih ja i ranije, ali smo stali na kebab, a pri povratku me jebala navigacija na mobitelu. Ako je nekome bio sumnjiv auto koji se vozio Dugavama oko ponoći, to sam bio ja.
no. nisu mogli lijepo rasporediti kao da nemamo i druge dane. sad znaš kak je u nekim lokalnim redakcijama kad je neki praznik i svako selo ima svoju feštu. deadline koji ni Dr Gonzo ne bi mogao sustići.Ovo danas na TV je malo previše. Najprije Dinamo - Hajduk, pa Dora, pa Oscari. A još je lijep dan i karnevali su. Too much!
Što je danas rođendan?Ok, kad su me svi izignorirali za broš, samo cu reci da sam si poklonila sat. Sad kad smo to rijesili, moram reci da sam danas mislila salabajzati i ostala sam doma. Sve sam poslala van i uzivam u samoci.
Navecer Dora, Oscare nadam se necu gledati jer to znaci da opet ne spavam![]()
Nije danas, za par dana. Neki Casio vintage model kaj skicam neki vrijeme.Što je danas rođendan?kakav si si sat poklonila?
Oscare nikad ne gledam, to mi je prekasno kod nas, ujutro obično pogledam tko je dobio glavne nagrade, malo bacim pogled na crveni tepih, općenito komentare i to je to![]()
Naaaajs, pocastila si se kao ja s torbicomNije danas, za par dana. Neki Casio vintage model kaj skicam neki vrijeme.