Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Jutrooooo ☕
Slijedi nam pravi proljetni tjedan, tak sam nekak sva sretna radi toga 🥰🥰🥰 dosta mi je više zime, hladnoće i kiše, daj proljeće i sunce 😍

dobar dan

pfff jos jedan dan odradjen...

nego, primjetih.... dosta starije ekipe je pocelo izlaziti van. u vintage sad posljednih par puta vidim ekipe 50-60+ poludila ekipa :oops:
a isto tako stranci. i oni se razuzdali juce 😬

Ja upravo došao s Pankrta. Drukaju oni dobro, makar im je tek 48. Skoro 2 sata trajali. Došao bih ja i ranije, ali smo stali na kebab, a pri povratku me jebala navigacija na mobitelu. Ako je nekome bio sumnjiv auto koji se vozio Dugavama oko ponoći, to sam bio ja.
Grad noću diše drugačije, u ritmu umornih motora i pijanih koraka koji traže put kući. U retrovizoru svjetla plešu kao sablasti, a navigacija je tek slabašna utjeha u svijetu gdje ulice nikad ne vode ravno. Strah i prijezir u Zagrebu? Možda samo spoznaja da noć uvijek traje duže nego što si planirao. I ako si usporio na zelenom.

Ovo danas na TV je malo previše. Najprije Dinamo - Hajduk, pa Dora, pa Oscari. A još je lijep dan i karnevali su. Too much!

Ok, kad su me svi izignorirali za broš, samo cu reci da sam si poklonila sat. Sad kad smo to rijesili, moram reci da sam danas mislila salabajzati i ostala sam doma. Sve sam poslala van i uzivam u samoci.

Navecer Dora, Oscare nadam se necu gledati jer to znaci da opet ne spavam 😤

Ovo danas na TV je malo previše. Najprije Dinamo - Hajduk, pa Dora, pa Oscari. A još je lijep dan i karnevali su. Too much!
no. nisu mogli lijepo rasporediti kao da nemamo i druge dane. sad znaš kak je u nekim lokalnim redakcijama kad je neki praznik i svako selo ima svoju feštu. deadline koji ni Dr Gonzo ne bi mogao sustići.

Ok, kad su me svi izignorirali za broš, samo cu reci da sam si poklonila sat. Sad kad smo to rijesili, moram reci da sam danas mislila salabajzati i ostala sam doma. Sve sam poslala van i uzivam u samoci.

Navecer Dora, Oscare nadam se necu gledati jer to znaci da opet ne spavam 😤
Što je danas rođendan? 🤔😊 kakav si si sat poklonila?

Oscare nikad ne gledam, to mi je prekasno kod nas, ujutro obično pogledam tko je dobio glavne nagrade, malo bacim pogled na crveni tepih, općenito komentare i to je to 😄

Što je danas rođendan? 🤔😊 kakav si si sat poklonila?

Oscare nikad ne gledam, to mi je prekasno kod nas, ujutro obično pogledam tko je dobio glavne nagrade, malo bacim pogled na crveni tepih, općenito komentare i to je to 😄
Nije danas, za par dana. Neki Casio vintage model kaj skicam neki vrijeme.

Jutro :coffee:

Dovukla se relativno brzo do ureda danas. Ako ništa, barem je ovo sunce poticajno :D

Jao, pa prekrštena sam
es9teb.gif

Good morning vietanaaaaaaam...i oni koji se tako osjećaju ...

Nedeljom uvečer gledam jedan reality, niti u najstrašnijim mukama neću priznati koji, u kom se jedna moja rodica bruka, no eto, kak i svi mali ljudi, mene veseli što gledam člana obitelji na tv i susramljujem se 😂 nakon toga pogledam bar 3 sek nekog horrora ili bar neka ubistva, kako bih lijepo zaspala s mirom.

Nije, nije. Reći ću samo da nije ništa domaće i nije womićka nego womićkina, rodica ofc...
coffee_girl_vishenka.gif

Back