Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Ja sam zaspao. Valjda sam bio umoran, a možda je i do pjesama. :D Poslije sam pogledao do kraja. I dalje nitko uvjerljiv ko Lazanja, Ogenj najbolji dojam. Volim vruće i vatreno.

Ja sam čak sad više za Marka Bošnjaka. Najdrugačiji je, upečatljiv nastup i stajling, a i jako dobra kontrola inače odličnog vokala. Ogenj je waste of potential. Pjesma je previše ponavljajuća, onda mi trebaš donijeti nešto kroz nastup za koji se ma očekivao, ha neću reći nešto više, ali nešto ipak malo drugačije. Tako više pluseva dobiva i Luka Nižetić, koji je bezveznu pjesmu podigao nastupom. Ugodno iznenađenje je i Fenksta.

Dora je zapravo dobar zabavan tv program, ove godine su se baš potrudili. Netko je primijetio kako je danas režija bolja bila nego prvu polufinalnu večer. I kvaliteta zvuka. No, s obzirom da je HRT bio hvaljen za sve ostale glazbene emisije uživo, čudno da s Dorom i dalje imaju tehničkih problema.

I ja sam za Bosnjaka. Nekak mi je drugaciji.

Jutro ☕
ma ti si...😏

jutro 🫥

ja se ljudi divim vama koji to gledate 😬 radije bih gledao sjednicu sabora iz brukseleksa, nego te nase izbore za pjesme...mislim, ne bih, samo sam htio dati na težini ovu moju izjavu

Dečki, pankeru, Snee, može zadatak? Kad ste već vani, zar ne, unesite malo vanjske akcije ovdje za nas koji gledamo Doru ili se upravo spremamo (jel počelo?). Lijepo mobom uvatite neke atrakcije, lagani upload i u sekundi ko da smo tamo. Ako birate komade kojima ćete uletavati konzultirajte se tu s ekipom, više glava više zna. Zašto da pogriješite. Ako treba savjet, samo pitajte. :D

Btw. danas je zadnji dan mjeseca ljubavi. Večeras il nikad. (Ej, pa eto ti rečenica za ulet. :LOL:) Panker je u banci osjetio da je nešto u zraku. I očekujemo opširni reporting kasnije, a već ne bude live reportinga, što ćemo shvatiti jer akcija zahtjeva fokus.

Dogovoreno? Good luck! :p
😬 😬 😬

eto, otpjevano je sve... :kava:
😂

osjetio sam kiflu, da sam cekao previse nego treba. bit ce snimka koncerta.to je sve od mene. sta je vani ostaje vani :hekla

Back