Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Na onom raskršću kod Bundeku je prošao kroz crveno. Trubio autima. Isao zaobići tipa ispred na traci za skretanje.

Dobar dan! Molim da se korisnici Hippolyta doda plus jer je ovdje dovela ovako prominentnu članicu kao što sam ja :D

Dobar dan! Molim da se korisnici Hippolyta doda plus jer je ovdje dovela ovako prominentnu članicu kao što sam ja :D
O, how very nice što te dovela! Dat ćemo joj dva plusa. Povećala je broj članova za petinu. Nitko to nikad više neće moći reći. :giggle:

Slično sam i ja misliio, a onda sam skužio da sve što misliš da nema, ima. I još više i bolje nego misliš. A sve što misliš ne treba imati, ima s dobrim razlogom. ;)

Došlo samo dvoje novih i toliko posla oko njih. Ovaj nešto reporta, ovu treba učiti. A Altair bi da sve pustimo odjednom. :oops: Ne možeš dvoje dočekati kak spada. Još se zblamiram u vezi Jadzije Dax. :rolleyes:

Ali Sneeweis, kakvo je to ime?! Jedva si se provukao. Pravilo za ubuduće, nema te na Googleu, ne može.

Slično sam i ja misliio, a onda sam skužio da sve što misliš da nema, ima. I još više i bolje nego misliš. A sve što misliš ne treba imati, ima s dobrim razlogom. ;)
Kaj se dobije za dovlačenje novih korisnika? 10 eura po korisniku bi bilo ok za početak :p
Ima lajk, nema multikvot. Ne valja! I još moram čekati punih 16 sekundi između dva posta :eek:
Gle kak ima multikvot, sam ih pucas jednog za drugim ;)

Back