Kakvi su to zaključciMožda si ga ti iznervirala? Došlo mu da ubije i sebe i tebe.![]()
Jako lijepo od tebe - vidis kako se nisam htjela hvalisatiDobar dan! Molim da se korisnici Hippolyta doda plus jer je ovdje dovela ovako prominentnu članicu kao što sam ja![]()
O, how very nice što te dovela! Dat ćemo joj dva plusa. Povećala je broj članova za petinu. Nitko to nikad više neće moći reći.Dobar dan! Molim da se korisnici Hippolyta doda plus jer je ovdje dovela ovako prominentnu članicu kao što sam ja![]()
Kakvi su to zaključciSutila sam cijelo vrijeme
Jako lijepo od tebe - vidis kako se nisam htjela hvalisati![]()
Slično sam i ja misliio, a onda sam skužio da sve što misliš da nema, ima. I još više i bolje nego misliš. A sve što misliš ne treba imati, ima s dobrim razlogom.![]()
Kaj se dobije za dovlačenje novih korisnika? 10 eura po korisniku bi bilo ok za početak![]()
Gle kak ima multikvot, sam ih pucas jednog za drugimIma lajk, nema multikvot. Ne valja! I još moram čekati punih 16 sekundi između dva posta![]()
Tak velišSlično sam i ja misliio, a onda sam skužio da sve što misliš da nema, ima. I još više i bolje nego misliš. A sve što misliš ne treba imati, ima s dobrim razlogom.![]()
Gle kak ima multikvot, sam ih pucas jednog za drugim![]()
Bravo :bravo:Tak veliš
Wuhuuu savladala sam lekciju no1 :lux:
pa samo stisneš reply na ono što želiš replyjati
TrekkieStojimo na raspolaganju, bajna DeepSpace djevo :naklanjamsenajednunogu:
Live long and prosper, zeno
Trekkie![]()
Bolje u soku, nego u rakiji - stara je kineska mudrostOho, u soku sam, imam nekoliko postova za pročitati ovdje![]()