Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pronicljiv si, mora se priznati :nogica:Nego...puno smo tipkali jucer :kava:
Hm nisam imal u planu. Al tko zna..Btw, cropunk, pored Six Packa, ideš možda na Pankrte?
Po celom telu :nogicaPronicljiv si, mora se priznati :nogica:
Ne da ne prijavljuju, nego ima lista cekanja za primanje propelercica u iMbox :kava:Sva sreća pa ih nema puno. Ili se inače ne šalju ili forumašice ne prijavljuju![]()
Toliko upita da ne stigneš, ili? Ovaj forum inače ima mogućnost slanja s više recipijent(ic)aNe da ne prijavljuju, nego ima lista cekanja za primanje propelercica u iMbox :kava:
Meni je kraj vikenda turbulentan, i poslovno i privatno. I prema ovome nema razloga da ne budem optimističan. Iako budem opet zbog stresa izgubil koju kilu. Možda je i to dio tog optimizma?da vidimo sta nam danas kaze nam oroskop uz sve ove letece avijonceke :kava:
znaci vani bum bil strastven sav. u razgovoru :kava:
Pa ne da ne stignes, ali ima zajebancije s tim. Ja delam, punkic dela, ovo ono, dok ne napravis. Ali slanje u bulku nikadToliko upita da ne stigneš, ili? Ovaj forum inače ima mogućnost slanja s više recipijent(ic)aDoduše, ima i stari Forum.
tako je . bus fino stesan.Meni je kraj vikenda turbulentan, i poslovno i privatno. I prema ovome nema razloga da ne budem optimističan. Iako budem opet zbog stresa izgubil koju kilu. Možda je i to dio tog optimizma?![]()
"Neka osoba iz vašeg poslovnog okruženja mogla bi vam dati znak da je zainteresirana."da vidimo sta nam danas kaze nam oroskop uz sve ove letece avijonceke :kava:
znaci vani bum bil strastven sav. u razgovoru :kava:
kud ranije. pa jos je cijeli dan. i noc... ja cuvam to za noc. kad je guzva i nema se kud pobjec :hekla:vidi, strastveni razgovor...trebala sam to ranije znati
"Neka osoba iz vašeg poslovnog okruženja mogla bi vam dati znak da je zainteresirana."
Bilo bi super, da ne delam samo s muskima![]()
Mislim da se nisam zalil :kava:nikad zadovoljan :kava: