Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Zena vjezba, za razliku od tebe koji doma sjedis na kaucu
vjezba pjevanje? 😬 😬

neka..lepo je meni doma na krevetu :nogica
pusti me jos po sata pa onda ode vjezbat :mirko

evo..anderlon nas pokopao u jednom postu :brukava

Čuj, da pustim cijeli Forum ovdje ne znam dal bi vas dvojica išta upecali sa ovim spikama o grahu, tijestu i napuhnutim škembama. :rolleyes:
tenor.gif

Ne vjeruj mu. Ne zna on koliko si ženskih duša opčinio u onom jednom izdanju o kojem sad nećemo.
Evo ja vježbavam i vjerujem da će rezultati biti vidljivi do jutra :sneeweisov savjet
tumblr-piodbrr3h71sqf5tdo1-400.gif
:nogica
:trep

evo, prikljucujem se i ja vjezbanju

Pa je, kao... Napravil sam si posel za danas kroz tjedan, ali uletili mi s "joj, daj samo ovo i ono za mene", a nemrem ih otkantati. Dobro je, bum gotov za sat-dva, pa idem "raditi" svoj odradjeni posao. Nisu ni crnci kaj su nekad bili. Tu u Svicarskoj su postali visokocijenjena imigrantska gospoda od pojave bradatih

Pa je, kao... Napravil sam si posel za danas kroz tjedan, ali uletili mi s "joj, daj samo ovo i ono za mene", a nemrem ih otkantati. Dobro je, bum gotov za sat-dva, pa idem "raditi" svoj odradjeni posao. Nisu ni crnci kaj su nekad bili. Tu u Svicarskoj su postali visokocijenjena imigrantska gospoda od pojave bradatih
pa dobro onda, to nije onda tak strasnoga

Pročitala zaostatke...ubjedljivo najbolji dio ono o slanju pmova samom sebi...zamislila kak si saljemo golisave fotke i možemo si reći, e napokon i moj inbox pun golotinje... a e

Pročitala zaostatke...ubjedljivo najbolji dio ono o slanju pmova samom sebi...zamislila kak si saljemo golisave fotke i možemo si reći, e napokon i moj inbox pun golotinje... a e
Si probala kad? Meni draze gledati ici kroz moje dikpikove na mobitelu, nego tudje, kao primjer

hm...vec vidim kak bi sam sebe reportao za taj dio :kava:

Back