Sneeweis
Active member
- Član od
- 19 velj 2025
- Poruka
- 583
Nema straha, stisnem zube i Popeye faca, ali prodje to :zuvo:da danas.. :brukava
nemoj mi se zalit vani....![]()
Nema straha, stisnem zube i Popeye faca, ali prodje to :zuvo:da danas.. :brukava
nemoj mi se zalit vani....![]()
Dobro za podsjetnike, linkove koje si želiš sačuvat. Slično je i s WhatsAppom pa me ne čudi. Viber ima "moje bilješke", korisna stvar.In the other news - jeste znali da na ovom forumu mozete poslati poruku - samome sebi? :zubo:
Napokon cu imat pun inboksIn the other news - jeste znali da na ovom forumu mozete poslati poruku - samome sebi? :zubo:
Uh...ja cu cekat .necu zurit.mora bit ipak posebno nekajDa, ja sam si isel probati skinuti paucinu nekak, tak sam i otkril :zubo:
Ak ak se mi dva pocnemo dopisivati po PP-ima, ode chat u Hyppolitino raspolozenje
Ae, cekas titpik, ili tak nekaj... Sretno s tim :kava:Uh...ja cu cekat .necu zurit.mora bit ipak posebno nekaj
:nogicaAe, cekas titpik, ili tak nekaj... Sretno s tim :kava:
Daj mi replyjaj tu, da ti cestitam na 300-tom postu![]()
Sama sebi cu tepatiNapokon cu imat pun inboks![]()
Cestitam si na 300-om postu na ovom malom utopijskom forumskom raju![]()
Čestitam obojici!Daj mi replyjaj tu, da ti cestitam na 300-tom postu![]()
Kaj mi se rugaš - kaj ću kad nisam lovable
Samo posno brale, tope se masne stanice ko led u svicarskim Alpama :kava:
To stari, tijesto je opcepoznati fat burner
sve u pravilnim kolicinama . molim lepo :mudriTo stari, tijesto je opcepoznati fat burner![]()
Možete jesti tjesteninu ako vježbate i želite nabiti masu, možete ju jesti ako pazite na kilograme pa ju jedete sa nekim laganim umakom, ili ju možete jesti zato što se lako priprema, jeftina je, i najbolje od svega ima odličan okus. Kuhana tjestenina ima jako malo kalorija i gotovo da nema masti. Bogata je ugljikohidratima.
Tjestenina kuhana 100g sadrži:
Kalorije (kcal): 141
Ugljeni hidrati (UH): 28,35
Proteini: 4,7
Masti: 0,6