Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Ovaj moj kolega stalno ima Jack Wolfskin - kaže da su mu najbolji. Jesu skuplji, ali da su nepoderivi

ja sam ih promjenil pitaj boga kolko heh....
ajd ovaj i nije toliko skup smo nekak mislim da bi imeni taj otisel za koji mjesec. kod meni bivaljda samo koža prezivjela za naramenice :zubo:
morat cu se jednom zaletit u neki tak ducan pa pogledat sta se nudi,ali cujene znaju bit uf ... a kvalite i ne bude bas tak dobra

A gle, ja kad gledam meni je najdugovlječniji HP-ov kaj za laptop imam. Na svaki put ga nosim i imam ga već par godina.

Ja sam imala jednu malu crossbody, i imam za laptop. Skupe jesu, ali traju.
E pa da, zbog cijene nisam uzimala, al sad sam prelomila i to je to, danas jedna završava u mojim rukama 🥰😏 slatki su mi i ruksaci, ali nemam ih naviku trošiti tak da će biti torbica preko ramena.

E, vidiš, kaj se ruksaka tiče, dobar je i moj Thinkpad koji sam dobila za laptop, makar ga samo za laptop i koristim 😅

A gle, ja kad gledam meni je najdugovlječniji HP-ov kaj za laptop imam. Na svaki put ga nosim i imam ga već par godina.
ja za posao/van/ducan ...svugdje kao sto se i vidi je ruksak sa mnom. tak da ga zmrcvarim skroz kak bi se reklo. inace mi uvijek odu naramenice,puknu. sad mi prvi put prednji dio poceo pucat, otisao šav, pa visi :oops:

nismo dugo :coffee:

horoskop

kaze mi da gledam vanjstinu a ne unutrasnjost osobe... da sam u vezi,ali isprazan :eek:
ovaj zna nesto vise od mene :sneaky:

Totalno si shallow :coffee:

Ja standardno imam puno pitanja bez odgovora i trebam se čekirat u realnost :coffee:

Ako nikaj, u poslu sam ekstra produktivna :raspa:

Ovaj forum nudi custom polja za korisnike. Mogli bi dodati i horoskopski znak. To je ključna informacija u virtualnom svijetu. 😀

Da li bi unijeli svoj horoskopski znak?

Nisam ništa osjetio. Izašao sam iz štosa da osjećam potrese. Prije bih osjetio svaki i kad je bio i kad nije. :D

Pa nije neki tajni podatak, a iz nekog razloga ljudima fest bitan 🤷🏼‍♀️
Naravno da je bitan. Može ti uštedjeti godine nesreće. 😄 Ili te ohrabriti da je prilika koju ne smiješ propustiti.
Kako da se ponašaš prema nekom ako ne znaš koji je znak? :D

Naravno da je bitan. Može ti uštedjeti godine nesreće. 😄 Ili te ohrabriti da je prilika koju ne smiješ propustiti.
Kako da se ponašaš prema nekom ako ne znaš koji je znak? :D

i ne bas puno povjerljivo...sigurno nesto muti,presucuje da je losa komba...

Da, horoskopski nevjernik tu :kava:

Spalite me, heretici jedni, spalili bi me ionako da znate sto sam po horoskopu

Imao sam curu koja je mogla od prve ili nekad od druge pogoditi što je netko u horoskopu. Naravno da sam kao znanstvenik i fizičar po orijentaciji, :D mislio da su horoskopi glupost i da je to neka čudna slučajnost. Kasnije, s iskustvom na vlastitoj koži, malo sam korigirao pogled.

Svojedobno smo napravili anketu na moderatorskom Forum.hr, u vrijeme dok sam ručno birao modove, i ispalo je da su u najvećoj mjeri zastupljeni Ovnovi (kao ja), zatim Strijelci i Lavovi. Nisam to znao prije. :D

Da se gleda po spammanju i trollanju, moj horoskopski znak bas nikad ne bi pogodili

Back