Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Otkako je forum oživio imamo navalu spamera koje moram čistiti, koje je spamdetector otkrio. Prije 1 dnevno, danas ih valjda bilo već 50. I prođu oni registraciju. Poslije javi
StopForumSpam matched (email: blacklisted, ip: 497)
Možda slučajno pobrišem i nekog non spamera. :oops:

Freyya, super ti ide ovdje, bolje negoli na Forumu.Za godinu dana u ovo vrijeme bit ćeš miljunašica (dobro, nećemo koristiti poznatu rečenicu iz Mućki).Bolje rečeno za godinu dana ćeš voditi ovaj forum.

Freyya, super ti ide ovdje, bolje negoli na Forumu.Za godinu dana u ovo vrijeme bit ćeš miljunašica (dobro, nećemo koristiti poznatu rečenicu iz Mućki).Bolje rečeno za godinu dana ćeš voditi ovaj forum.
Vidiš kak ti znaš. Ajde pliz obiđi poznatije forumaše, koji ti se sviđaju, i ispričaj im nešto slično. Mućke style je ok. :cool:
Ovo za Freyyu vrijedi, naravno. ;)

Na temu bureka imam jedan dobar meme.

24ve6b.jpg

Jucer mi je bas dobra bila Knjazova emisija o bureku. Btw, ja sam za vikend radila baklavu koja je nestala brzinom svjetlosti :D

I Anderlone, nastavno na rasprave PZK - zasto mora stajati broj postova? Zasto se ne izbriše ili je dostupan samo nositelju profila?

Vidiš, vidiš i ja se to ponekad pitam.
Kakav je smisao da se vidi broj postova kod drugih? Ili je tako napravljeno i ne može se sakriti?

BTW, hoćete li još jedan meme?

Back