Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Naletio na neku utrku danas. Start je bio na Mostu slobode, do Lisinskog i cilj na Bundeku. 🎦

Ja samo hodam (15k koraka), nije neki zrak :oops: - DHMZ 65 PM2.5, AccuWeather 104 (nezdravo: Osjetljive skupine mogu odmah osjetiti zdravstvene učinke. Zdrave osobe možda će otežano disati i osjetiti iritaciju grla ako budu dulje izložene. Ograničite aktivnosti na otvorenom.).

Uznemirujući video :D

Tvrtka tvrdi da Protoclone android može hodati, govoriti, obavljati kućanske poslove i još mnogo toga - baš poput čovjeka. Robot, koji će biti dostupan za prednarudžbe ove godine, pamti raspored vašeg doma i kuhinjskog inventara, pere suđe i rublje, priprema sendviče i toči piće, postavlja stol, drži i donosi predmete, usisava i čisti, rukuje se i čak razgovara.

Prema web stranici Clone Roboticsa, android "posjeduje" mišićni, koštani, živčani i vaskularni sustav. Protoclone, koji se također hvali svojom sposobnošću „prirodnog” hodanja, opremljen je „platformom za telekinezu,” što znači da može učiti nove vještine.

Izdržljivi robot ima isti broj kostiju kao ljudi, 206, koje su izrađene od „jeftinih i izdržljivih polimera,” a njegovi su zglobovi povezani ligamentima i vezivnim tkivima koja oponašaju ljudsko tijelo. 24 sata / NY Post

Nisi to htio stavit na Aktualno? Živi futurizam, ovo što si linkao je korak do Westworlda (osmislio ga Crichton, inače i autor Jurskog parka, imam neke njegove knjige doma).

Krenuli i leteći auti (Autonet), budućnost je tu.

Nisi to htio stavit na Aktualno? Živi futurizam, ovo što si linkao je korak do Westworlda (osmislio ga Crichton, inače i autor Jurskog parka, imam neke njegove knjige doma).
Mislim da možemo vijesti stavljati ovdje i ako krene komentiranje/rasprava onda preseliti tamo. Bezveze mi je da imamo teme s par komentara ili vijesti koje ni ne zaslužuju imati temu. Ovdje mogu ići sve vijesti uz standardni chat i kaj se kuha. Ko što u kafiću komentiraš vijesti, si čul ovo, si videl ono. Brze i kratke s mogućnošću komentiranja. :) Zanimljiviji chat, a i zanimljivije vijesti.

Bitno je samo kad replyjate da računate na izdvajanje pa da komentar bude u jednom postu, ako imate još nešto drugo da je u drugom.

To su ti auti o kojima je Vučić pričao da će ih Srbi imati uskoro? :D Blago njima.
Da, da, samo što će srpski modeli imati posebne funkcije—umjesto autopilota, dobit ćeš govorne instrukcije Vučića koje te uvjeravaju da auto zapravo nije pao, nego samo prolazi kroz period stabilizacije

Nema šanse da to zaživi, kad se krenu zabijati u zgrade, sudarati i padati po ljudima. Kaj ima i gepek? :LOL: Doduše, fora bi bilo preletjeti rijeku. Dođe netko po tebe i ukrcaš se s balkona na 14. katu. Vidim koju prašinu diže kad se vozi iznad ulice. Susedi će biti sretni.

Probal sam krug po kvartu. :D

Dan prošao u kuhanju i jedenju.
Planirala sam vježbati, ali nekako sam završila sa vizualiziranjem istog, što bi se reklo-isto sam se umorila.
Dakle, it's all gooooood.

Nema šanse da to zaživi, kad se krenu zabijati u zgrade, sudarati i padati po ljudima. Kaj ima i gepek? :LOL: Doduše, fora bi bilo preletjeti rijeku. Dođe netko po tebe i ukrcaš se s balkona na 14. katu. Vidim koju prašinu diže kad se vozi iznad ulice. Susedi će biti sretni.
A u Blade Runneru to izgleda toliko uredno, isto kao i kod aviona, zna se red, kad se sjetim futurističke vizije zračnog prometa autima iz umjetnosti 20. stoljeća... Čak i u Petom elementu nije bilo nesreća (osim u car chase-u s Willisom), a bila je fora zamišljena i dostava, leteći restorani praktički. Ali da, lakše zamisliti nego naučiti ljude redu. Cesta je i dalje mnogima nesavladiva, a kamoli zrak.

Back