Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da možemo vijesti stavljati ovdje i ako krene komentiranje/rasprava onda preseliti tamo. Bezveze mi je da imamo teme s par komentara ili vijesti koje ni ne zaslužuju imati temu. Ovdje mogu ići sve vijesti uz standardni chat i kaj se kuha. Ko što u kafiću komentiraš vijesti, si čul ovo, si videl ono. Brze i kratke s mogućnošću komentiranja.Nisi to htio stavit na Aktualno? Živi futurizam, ovo što si linkao je korak do Westworlda (osmislio ga Crichton, inače i autor Jurskog parka, imam neke njegove knjige doma).
To su ti auti o kojima je Vučić pričao da će ih Srbi imati uskoro?Krenuli i leteći auti (Autonet), budućnost je tu.
Prije će on odletjet, s autima ili bez njih.To su ti auti o kojima je Vučić pričao da će ih Srbi imati uskoro?Blago njima.
Da, da, samo što će srpski modeli imati posebne funkcije—umjesto autopilota, dobit ćeš govorne instrukcije Vučića koje te uvjeravaju da auto zapravo nije pao, nego samo prolazi kroz period stabilizacijeTo su ti auti o kojima je Vučić pričao da će ih Srbi imati uskoro?Blago njima.
U kuhanju i jedrenju. Lijepo.Dan prošao u kuhanju i jedenju.
Dobro jutro,to sam mislila ,da..U kuhanju i jedrenju. Lijepo.![]()
A u Blade Runneru to izgleda toliko uredno, isto kao i kod aviona, zna se red, kad se sjetim futurističke vizije zračnog prometa autima iz umjetnosti 20. stoljeća... Čak i u Petom elementu nije bilo nesreća (osim u car chase-u s Willisom), a bila je fora zamišljena i dostava, leteći restorani praktički. Ali da, lakše zamisliti nego naučiti ljude redu. Cesta je i dalje mnogima nesavladiva, a kamoli zrak.Nema šanse da to zaživi, kad se krenu zabijati u zgrade, sudarati i padati po ljudima. Kaj ima i gepek?Doduše, fora bi bilo preletjeti rijeku. Dođe netko po tebe i ukrcaš se s balkona na 14. katu. Vidim koju prašinu diže kad se vozi iznad ulice. Susedi će biti sretni.