Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Nis te ne razumijem :mad:

Ali ako mislis na one lozinke kaj imas preko Google to se meni dogodilo nedavno i sva sam se preznojila jer sam imala dosta tih preko posla koje nista nisam popamtila o_O

Mail, društvene mreže, dobro forum još ajde... i razne druge stranice koje svakodnevno koristim, pogotovo za posao. Ne da mi se sve večeras. Sad sam si skinuo antivirus i još ću neke programe koji su mi standardni za svakodnevno funkcioniranje :p Al ta reinstalacija je kao neki ritual koji jednom godišnje moraš napravit, baš zbog tih windowsovih updejtova. Frend mi se ruga da si skinem linux, ali nisam siguran želim li, zbog raznih programa koje koristim.

Ja sam si sve pocela zapisivati ko’ pravi boomer 😣 Sva sreca na Bilješkama u mobitelu 😇

Ja sam si sve pocela zapisivati ko’ pravi boomer 😣 Sva sreca na Bilješkama u mobitelu 😇
Pa to ti uopće nije loša ideja. Ja imam doma na papiru lozinke od bitnijih stvari, pogotovo za paypal i slično što ne želiš da ti se pošemeri. Frendu su zaključali paypal i nikako mu ne žele vratiti kredencijale, da si zamijeni lozinku... A ostala mu lova gore. :)

Je, samo se moras sjetiti da ti je u cloudu kad mijenjaš mobitel. Srecom mi je kolega ti sve podesio jer sam ja naravno truba za to.

Da, osobno, nemam previše povjerenja u cloudove. Papir se ipak teže hakira :D

Jeste vidjeli negdje Drakulu, Mr. Whitea i Mr. Browna, nema nikog na Aktualnom. Čujem smo uspavani danas. Ne selimo još.

A ponedjeljak je. Bezvezni dan. Moram napraviti updejt važne vijesti - onaj lik što je ukrao zvono od 160 kila ga je ipak vratio. Baš me zanimaju razlozi, možda mu nije prošlo kroz vrata. I što je mislio s njim in the first place? Punicu jutrom budit? :oops:

Pardon, nije vratio, već je pronađeno na groblju.

Jel’ to mene netko proziva :LOL:

Danas sam otvorio dvije teme i jos neke kratke vijesti stavio. Cak i nesto obrisao.

Puky se vozi pored livada s cvijećem (slušaj glasno)

Zadnje uređivanje:
E to mi je već puno bliže. Da mogu krenut s Forumom isponova, izgradio bi si virtualnu personu bliže Hunteru S Thompsonu. Čisti Gonzo. (Inače, čitao sam njegovu knjigu Hell's Angels, kad smo već kod života na dva kotača, tad je to bila senzacija kad je izašla, preporučujem).

Back