Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Ja pak taj Thai - u Beču sam otkrila jedan i svaki put pobožno hodočastim 🥹

Koji? Da odem kad cu iduci put ic kod frendice. :D
Ja obozavam ramen, mogla bih svaki dan. I dumplinge. Ma sve azijsko.

confused-john-travolta.gif

giphy.gif

Ne znam za ostalo, ali ajd da mali i tu rantam: moja firma prolazi kroz proces certifikacije i ovaj tjedan imamo audit svaki dan, cijeli dan, s minimalno prostora za greske obzirom koliko sve to kosta :o Vodje projetka moja sefica i ja. I ona, trudna, dan prije audita dobije upalu slijepog crijeva i zavrsi na operaciji i sad ja vodim glavnu rijec. 😖 Level stresa 1000, lose sam spavala i ofc da sam cijeli dan jela smece. :boze: Uglavnom, jos dva dana tako i gotovo je.
Nadam se da su svi ostali dobro! :D

Slušaj, to nije audit, to je čisti gerilski rat. Ostati sam na brisanom prostoru dok ti projektna partnerica podliježe sili prirode, a revizori kruže kao izgladnjeli psi - to je materijal za ozbiljan PTSP ili barem doživotnu povišicu.

Zaboravi grižnju savjesti oko smeća od hrane. U takvim rovovima, šećer i masnoća su jedina municija koja te drži budnom dok ti kopaju po papirima. Pregrmit ćeš ta dva dana na adrenalinu i lošim ugljikohidratima, a kad završi, sruši se u prvi mrak i ne odgovaraj na pozive.

Sretno u bunkeru, drži glavu iznad vode!

giphy.gif

Ne znam za ostalo, ali ajd da mali i tu rantam: moja firma prolazi kroz proces certifikacije i ovaj tjedan imamo audit svaki dan, cijeli dan, s minimalno prostora za greske obzirom koliko sve to kosta :o Vodje projetka moja sefica i ja. I ona, trudna, dan prije audita dobije upalu slijepog crijeva i zavrsi na operaciji i sad ja vodim glavnu rijec. 😖 Level stresa 1000, lose sam spavala i ofc da sam cijeli dan jela smece. :boze: Uglavnom, jos dva dana tako i gotovo je.
Nadam se da su svi ostali dobro! :D
Bome, “zanimljivo” ti je 🫂

Ja danas predala završno izvješće projekta i skinula jednu brigu s vrata, ali si nakalemila drugu - iščekivanje komentara 😤🥹

Nadam se da ces riješiti sto bezbolnije sve ❤️

Secer, masnoca i ja protiv svijeta ovaj tjedan! Imamo li ovo, imamo li ono... sve imamo, na sve se pazi. Kad sam te ja lagala :trep:

Hvala Freyyo, takodjer! Da bude sto manje komentara na obje strane :five:

Back