Kažu da tišina najbolje priča, ali ja bih rekao da samo čeka pravog sugovornika.Gdje su opet svi nestali, nema ni Tite da mi malo laska![]()
Istina, mi danas salabajzali i jeli vaniVrijeme se pocelo proljepsavati, svi su vani![]()
Vama je negdje u turističkoj sezoni za popizditSunce i lipo vrime a još nije navala turista pa šta ću doma.
Ajde da i ja uspijem nekog prizvatKažu da tišina najbolje priča, ali ja bih rekao da samo čeka pravog sugovornika.
Eto me, tu sam, ne moraš više tražiti 'likove' – mada, ruku na srce, za dobar 'ofir' je uvijek potrebno dvoje, pa se nadam da si i ti spremna na malo kvalitetnog verbalnog nadmetanja
Takodjer. Osjecam se zivlje, ne smrzavam se, sunce taman, divno <3Istina, mi danas salabajzali i jeli vani![]()

Vama je negdje u turističkoj sezoni za popizdit![]()
E sad si me ušutioVidi, prizvati nekoga je lako, ali zadržati pažnju kad se magla raščisti – e, tu se vidi tko je dobar skroz. Fuliranje je kad ofiraš toliko prirodno da ni sama ne znaš jesi li se zaljubila u priču ili u onoga tko je priča. Dakle, tu sam. Ne moraš više paliti svijeće i prizivati duhove - dobila si sugovornika koji ne samo da zna razgovarati, nego zna i šutjeti na način koji te tjera da progovoriš prva.
Jel se nadje bas dobar burek vani?Takodjer. Osjecam se zivlje, ne smrzavam se, sunce taman, divno <3
Tamo su na jednoj temi spominjali Mostar i sto ima tamo za vidjet, pa me inspiriralo da u povratku sa svog dnevnog salabajzanja svratim do jedne balkanske pekare po burek![]()
Ja sanjam o nekoj kućici u brdimaMalo mi dopizde pa se pokupin u vikendicu.
Tek danas skužio štos.
Svaki bude dobar kad si zeljan!Jel se nadje bas dobar burek vani?
Ajdr, barem na forumu moramo kliknuti jednu kućicuTek danas skužio štos.Mislim da se malo previše bakćem s AI-jem.

Znači niti jedan kak spada. Sad kad razmišljam nisam nikad ni probavala vani takve stvari - uvijek se zadržim na lokalnoj kuhinji ili ako znam za dobar Thai :nogica:Svaki bude dobar kad si zeljan!Salu na stranu, pa tak-tak. Kvart-dva oko mene sam nasla tri pekare, jednu drze bas Bosanci i burek je dobar, ali skrtare na velicini. Drugu drze Turci i taj je za moj ukus suh, i meso nekako drukcije mirisi. Ne znam jel to tipa mesa ili sta. Treci drze Albanci i njihov je ok, ali oni pak skrtare s punjenjem (i tako sa svime, probala sam i buhtle, strudlu s jabukom, nekakva peciva sa sirom). Svi su 4-5 eura.