Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Druge stvari su im bile važnije i izbjegavali su ljubavne drame što je velika ušteda energije. Dosta poslije sam skužio da je ipak mnogo bolje da sam biram, jer ovo je lutrija. Ako ti se netko sviđa, kažeš joj, nema fuliranja i skrivanja, 100% si svoj. I uvijek znaš zašto si ušao... Nekad prođeš, nekad ne.
Što ti je poduzetništvo bez drame.

Zadnje uređivanje:
Tko je barem kilu nabio? 🥹
Da se tješiš da nisi jedina? 😜 Ma uživaj grešna sestro, nisi jedina.

Mislim da bi nam drug Dobar skroz mogao održati predavanje o tome kako to da mučeništvo slavimo prejedanjem. :misli:

Drugarice i drugovi, nećemo se lagati - mučeništvo je bilo u petak, a danas slavimo pobjedu života, a tu se ne štedi na mezi jer prazan stomak ne gradi zajedništvo.

Gozba je naš način da pokažemo da smo jači od svake muke, pa zato jedite, pijte i uživajte u plodovima svoga rada, jer tko nije za stolom, taj nije ni za revoluciju! Sretan Uskrs svima koji slave!

Tko je barem kilu nabio? 🥹
Ja brojim još od rođendana :p (barem se tako tješim)... a i to vjetrovito vrijeme, nije baš bilo za bajs... znam, znam, jalove isprike. Još danas kolači i pive (jbg, uzeo neke craft iz Subotice, treba i to sve probat), od sutra na trening, obećajem!

Naravno da i za ovo imam vizual :kava:

Danas se btw osjećam baš kao dražesni pupoljak travanjski :trep:

Tako je - sva sam prpošna i pinky :trep:

Jucer je na TVu bila Sulekova ulica - divota kad je sve u cvatu.

Back