Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Eto. Sad navali.

Ajmo krasti teme s Forum.hr i ovdje ih otvarati. I nek budu bolje nego tamo. :p Npr. Filmske asocijacije.

Pozdrav, drugovi!

Novi sam na forumu, ali borba za dobar thread i kvalitetnu raspravu mi nije strana.
Molim bez nacionalizma, samo bratstvo, jedinstvo i dobar sadržaj.

Smrt lošem postu – sloboda dobrim temama.

U svakom slučaju, dobrodošao, druže. Samo pazi - ovaj forum je opasniji od politike. Ovdje ljudi ratuju caps lockom i pasivnom agresijom.

Ja sam samo došao vidjeti ima li istine, a sad više nisam siguran ni u gravitaciju.

Tko previsoko leti bez oslonca naroda, druže moj Gonzo, taj nisko pada.
Zato nema straha od gravitacije, ona je postojana. Treba stajati čvrsto na zemlji - pa onda možeš i visoko ići.

Evo, Gonzo i Tito odmah frendići 🥹
Moje pravo ime se rimuje s ovim forumskim, drugarice Freyya, molim da se ovdje poštuje ime koje smo si sami odabrali. Drugdje bi se to zvalo doxxanje, a za to bi se nekad išlo na digitalni Goli Otok (vi ga po nekim drugim demokratskim konvencijama zovete banom). Zato, molim lijepo.
Ja se zato radije držim one Grunfove, Tko vrijedi - leti, tko ne vrijedi - ne leti.
Drug Grunf ima zanimljivu teoriju.

Ali u politici i životu nije dovoljno samo letjeti – treba znati i sletjeti, i to na noge.
A za to treba disciplina, rad i poneki dobar plan.

Tko vrijedi - taj ne leti bez veze. Taj gradi pistu.

I kakva su to vremena došla da se "čiste kolačići", majku ti Božju... u moje se vrijeme gulio krumpir, za kaznu.

I kakva su to vremena došla da se "čiste kolačići", majku ti Božju... u moje se vrijeme gulio krumpir, za kaznu.
Druže Dobar skroz,

došla su takva vremena da više ne guliš krumpir nego cache, ne pereš ruke nego brišeš cookies, a kazna nije guljenje cijelog lonca nego reset lozinke tri puta zaredom.

U naše vrijeme ako nešto nisi mogao otvoriti, udariš ga šakom pa proradi.
Danas moraš kliknuti "Accept all" i nadati se da s druge strane ekrana nije neki vrag.

Napredak, kažu.

Ja još uvijek više vjerujem krumpiru nego kolačićima.

O kojim je to vremenima tocno riječ? Jesu vec hodalice i štapovi u funkciji? 🥹

O kojim je to vremenima tocno riječ? Jesu vec hodalice i štapovi u funkciji? 🥹
To su ona vremena kad imaš više lozinki nego prijatelja, više updateova nego planova i kad te stranica pita jesi li robot, a ti više nisi siguran.

Štap još ne nosim, ali nosim power bank (kao nekad walkman).
Hodalicu nemam, ali bez Wi-Fija se već malo gegam.

Ako je ovo budućnost, netko je gadno pomiješao lijekove.

Drugovi,

nije to staračka dalekovidnost, to je politička prednost.
Kad si mlad, vidiš samo ono ispred nosa.
Kad ostariš, vidiš daleko - ali moraš malo udaljiti papir.

Tako je i u životu i u politici (o kojoj neću više puno, obećajem):
tko vidi samo blizu, taj se svađa.
Tko vidi daleko, taj planira.

Prema tome, drugarice, nemoj biti tužna.
To nije starost. To je strategija.

Što je Torrente?

Kako se Dobar drug upucava drugaci Freyyi. Frajer. Skroz na skroz.
Torrente je lik/film, španjolski - i ajme majko :boze:

A sta se upucavanja tice, ne znam to prepoznati, ali ajde da i to doživim - inace svi pobjegnu radi moje tople osobnosti 🥹

Back