Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nije ti ovo ljes...Na ppovima niti ne mogu dokazati da sam human, vrti me neko vrijeme i odbaci...Forum je ubio ono ljudsko u meni, ostalo je samo cyber nešto (dramatični govor)...
Može uputstvo, tj link ...Dinosaur, kažu. Kao da je to uvreda. Kao da nije prokletstvo biti mlada platforma, skrolati bez svrhe, živjeti 15 sekundi po objavi, pa u algoritamski pakao. Forum.hr je metuzalem koji pamti ratove — flame warove o cjepivima prije cjepiva, o autima prije Tesli, o ženama prije Tinder apokalipse. Mjesto gdje se još vodi rasprava bez emojija, gdje linkovi traju dulje od prosječnog braka. Mjesto gdje te neće shadowbanat jer si bez smajlića rekao da je nešto glupo.
Anderlon, taj forumski Gandalf, već godinama drži vrata otvorena dok vjetar nosi paučinu, botove i nove korisnike koji umiru od šoka kad shvate da "lol" nije dovoljna poruka. Čovjek koji u HTML-u čuje šapat starih duhova, koji zna gdje je zakopan "legendarni thread o ženi koja je šefu odnijela gljive".
Naravno da je Forum.hr dinosaur. I to ne neki pitomi barney, nego full T-Rex, s forumskim napisima o "čokoladnim jogurtima u Lidlu 2012." i moderatorima koji te obrišu kao čečensku poruku iz telegrama. Dinosaur koji gazi, ne pleše. Koji ne mora biti brz jer mu nije stalo da te zadrži — ako si tu, tu si jer želiš čitati 300 komentara o zakonima o nasljeđivanju i 7. stranici rasprave o WC školjci s bideom.
Forum.hr ne umire. On hibernira dok vani TikTok pleše kolo smrti. I neka netko opet kaže da je dinosaur. Samo pazite da vas ne zgrabi — još uvijek ima zube. I signature.