Nego, da podijelim s vama nešto. Nešto sam kupovao knjige zadnje vrijeme pa mi se pojavljuju reklame. Ali baš kao za inat neke koje mogu poslužiti kao prank pokloni.
Ova je
donekle bizarna, ali pretpostavljam da zapravo sadrži umjetničke fotke (dobio sam recimo kalendar s fotkama pasa gdje kenjaju, ali kao u prekrasnim pejsažima. Nisu baš sve prekrasni pejsaži, neke nisu ni u dobroj kvaliteti, ali ajde. Dobro se čovjek zabavi).
Tako odmah pokraj nude i
knjigu za vašu mačku. "Meow", a novel, naime, sadrži riječ meow čak 80 tisuća puta. Ne znam jesu li lektori imali puno posla, ali dajte svojoj mački da procijeni.
U istom redu se nude naslovi, pokraj Sotonističke biblije, lijepo ilustrirana knjiga "There are moms worse then you", kao i "How to live with a huge penis". Ovo zadnje je ko neki self help, ali ne znam zbilja je li mi to zaista potrebno.
Uglavnom, izdavaštvo zaista nudi sve za svakoga, ovo je pretpostavljam kao dio za one koji ionako ne čitaju, ali im je, eto, fora. (Osim možda Sotonističke biblije, ako je netko duhovan i htio bi prakticirati neku religiju, ali mu se ove maainstream postojeće poput kršćanstva, islama, hindu, budizma i taoizma ne sviđaju).