Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Propustili smo revoluciju slova, gdje se jedno N nehotice infiltriralo u tuđe ime, a sad traži azil u gramatički neutralnoj zoni. Propustili smo i rođendan Pukyja, ali srećom, zakašnjele čestitke su poput vintage vina – neplanirano stare, ali i dalje udaraju u pravo vrijeme. A što se pjesme tiče... ako je glas poput zavijanja sirene birokracije, možda je najbolje da je otpjevamo u duhu – tiho, dostojanstveno i s minimalnom štetom po bubnjiće

I kako se proslavio rođendan? Jesu sve svijeće stale na tortu?
Sva sreća pa sad postoje one svijeće s brojkama. Ali inače se solidno zalilo, jelo, pilo... taman mi istječe mjesečna članarina za lokalni fitness centar, u sklopu kojih su i bazeni. Dovoljno da pomislim kako bih je mogao obnoviti.

Ali prvo, kak bi rekli Šveđani ove godine na Euroviziji - Sauna!

puky sretan i od mene, bar današnji dan...

Ostao mi je onaj polukonj video na listi, pa se smijem kad ga god vidim :ROFLMAO:

widowa, pjevaj, nek ide život..

Nego, da podijelim s vama nešto. Nešto sam kupovao knjige zadnje vrijeme pa mi se pojavljuju reklame. Ali baš kao za inat neke koje mogu poslužiti kao prank pokloni.

Ova je donekle bizarna, ali pretpostavljam da zapravo sadrži umjetničke fotke (dobio sam recimo kalendar s fotkama pasa gdje kenjaju, ali kao u prekrasnim pejsažima. Nisu baš sve prekrasni pejsaži, neke nisu ni u dobroj kvaliteti, ali ajde. Dobro se čovjek zabavi).

Tako odmah pokraj nude i knjigu za vašu mačku. "Meow", a novel, naime, sadrži riječ meow čak 80 tisuća puta. Ne znam jesu li lektori imali puno posla, ali dajte svojoj mački da procijeni.

U istom redu se nude naslovi, pokraj Sotonističke biblije, lijepo ilustrirana knjiga "There are moms worse then you", kao i "How to live with a huge penis". Ovo zadnje je ko neki self help, ali ne znam zbilja je li mi to zaista potrebno.

Uglavnom, izdavaštvo zaista nudi sve za svakoga, ovo je pretpostavljam kao dio za one koji ionako ne čitaju, ali im je, eto, fora. (Osim možda Sotonističke biblije, ako je netko duhovan i htio bi prakticirati neku religiju, ali mu se ove maainstream postojeće poput kršćanstva, islama, hindu, budizma i taoizma ne sviđaju).

Prokleta digitalna džungla sada ti ne samo da prati kupovine nego ti nudi literarni zoološki vrt – knjige za mačke, poetske meditacije o kenjanju i priručnike za ljude s… posebnim problemima. Dr. Gonzo bi rekao da je to dokaz da je civilizacija izgubila kompas i da je jedina poštena reakcija zapaliti sve kreditne kartice, uzeti bocu bourbona i otići u pustinju dok algoritmi ne počnu recitirati Burroughsa

Punky, valjda još nije kasno, pa sretan rođendan! :)

Hm, Pankera su izgleda otele morske žene. Vjerojatno ga i iscrpile. Elvis je sigurno na gaži, a nema žena nema ni Samaritanusa.
Samo što se dogodilo doktoru G.? :misli: Zar je misli istrošio?
mos mislit...tko bi mene oteo... vratili bi jos uz kamatu nazad 😬 🥲

tumblr_mpvd7vc63M1s536buo1_250.gif

Woke- ovo- ono je mala maca, s ovom vrstom, koja seprimjenjuje na nama, sirotoj ženskoj populaciji. Nametnu nam kak zlikovci ovak izgledaju. I da se svaki od njih nekad zaljubi u neku jednu, jedinu, posebnu koja malo mora se povampiriti kak bi mogli imat sličan life style...
Kako sad vjerovati u jednoroge, nakon takvog odrastanja, kako...

Ae, a i meni bi za gazu jos naplatili
uzicat cemo i zacevose da ti naplate jos 😁

Woke- ovo- ono je mala maca, s ovom vrstom, koja seprimjenjuje na nama, sirotoj ženskoj populaciji. Nametnu nam kak zlikovci ovak izgledaju. I da se svaki od njih nekad zaljubi u neku jednu, jedinu, posebnu koja malo mora se povampiriti kak bi mogli imat sličan life style...
muski vjeruju....svako malo neki dobi rogove...tj jednoroga :coffee:

Razumijem te. Odrasli smo na dijeti od "zli, ali seksi" likova koji se zaljube u jednu posebnu (obično pomalo smrtnu) iznimku i odjednom postanu reformirani predatori na plantažama tuge i čežnje. Vampiri, demoni, kriminalci s kodeksom časti – svi su oni morali voljeti baš jednu, jedinu, posebnu.

I sad, kako vjerovati u jednoroge? Lako! Oni nikad nisu morali proći karakterni razvoj kroz toksičnu vezu. Oni su već od starta bolji od ovih naših pop-kulturnih poluzlikovaca. Čisti, iskreni, sjaje se kao da su sponzorirani od Glade osvježivača zraka. A ako i dalje ne možeš vjerovati u njih, nema veze. Ni oni ne vjeruju u nas – i pogledaj kako dobro im ide!

Fora je kako u ime "osnaživanja žena" idemo nekim krugom koji nas vrti na onaj početak, od koga smo tako valjda stotinama godinama bježale. Naime, dovoljan je bio jedan svjetlucavi teen vampir, a zatim jedan istrumirani , nazovi sadist obojen u 50 nijansi ničega, kak bi žene počele puzati i tražiti da budu potčinjene, poslušne, izdominirane..da se ne lažemo, team jacob sam, tako da odatle ova ogorčenost, jacobiti su nekako woke ipak 😂

Patrijarhat se nije ni trebao truditi—dovoljno je bilo da nam zamota stare okove u sjajnu ambalažu i doda malo ab-mazing trbušnjaka. A vi, hiperventilirajući nad fikcionalnim alfa-mužjacima, same si stežete korzet i vičete: „Joooj, stegni još malo!“

Patrijarhat se nije ni trebao truditi—dovoljno je bilo da nam zamota stare okove u sjajnu ambalažu i doda malo ab-mazing trbušnjaka. A vi, hiperventilirajući nad fikcionalnim alfa-mužjacima, same si stežete korzet i vičete: „Joooj, stegni još malo!“
Bez generaliziranja molim...ako ćemo o osobnom kutu gledanja, moj je prilično plitak, lijepi su mi glumci i sviđaju mi se određene osobnosti koje glume. Oko tog stezanja korzeta, nikad nisam bila tip, koji bi si lomio rebarca kak bi se svidio nekome.
Nego uz svu tu famu, gdje žene same uništavaju tekovine svoga feminizma i to se svima sviđa, neodoljiva je i ta priča o vječnoj mladosti. Bella ne smije napuniti 18 godina, svi ti mitološki stvorovi vječno su mladi i lijepi i "malčice" se promijene kak bi takvi i ostali. Nije li to sasvim pristojna reklama za plastičnu estetskokiruršku mladost? Neodoljiva je iz tog kuta...

Bez generaliziranja molim...ako ćemo o osobnom kutu gledanja, moj je prilično plitak, lijepi su mi glumci i sviđaju mi se određene osobnosti koje glume. Oko tog stezanja korzeta, nikad nisam bila tip, koji bi si lomio rebarca kak bi se svidio nekome.
Nego uz svu tu famu, gdje žene same uništavaju tekovine svoga feminizma i to se svima sviđa, neodoljiva je i ta priča o vječnoj mladosti. Bella ne smije napuniti 18 godina, svi ti mitološki stvorovi vječno su mladi i lijepi i "malčice" se promijene kak bi takvi i ostali. Nije li to sasvim pristojna reklama za plastičnu estetskokiruršku mladost? Neodoljiva je iz tog kuta...
Ma kakvi korzeti, draga moja—danas je sve to high-tech! Malo hijalurona, malo filtera i evo ih, besmrtne kao vampiri, samo s membershipom u estetskoj klinici.

Back