Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Fala fala svima na lijepim željama! Evo upravo se vratio doma. Zakaj ovak rano? Jer je sutra druga runda. Nije lako izdržati. Na treću budete svi pozvani :P

Punky, valjda još nije kasno, pa sretan rođendan! :)

Hm, Pankera su izgleda otele morske žene. Vjerojatno ga i iscrpile. Elvis je sigurno na gaži, a nema žena nema ni Samaritanusa.
Samo što se dogodilo doktoru G.? :misli: Zar je misli istrošio?

Samo što se dogodilo doktoru G.? :misli: Zar je misli istrošio?
Izronio sam iz džungle života, izgreban, izmožden i sumnjivo mirisan, ali još uvijek na nogama. Preživio sam zamke, sirene i birokraciju, a sad sam tu da kickam assove i dijelim mudrost – ili barem dobru zabludu. Što smo propustili? 😎

Ja nisam Punky, ali za lijepe želje nikad nije kasno :P
Ispričavam se za višak slova. Mislim da su me omele misli što se dogodilo Pankeru na moru pa sam njegovo N ubacila nehotice tebi. Ako se treba otkupiti, otpjevat ću ti rođendansku pjesmu mada bi, vjeruj mi, radije imao višak slovo nego slušao mene kako pjevam :boze:
Izronio sam iz džungle života, izgreban, izmožden i sumnjivo mirisan, ali još uvijek na nogama. Preživio sam zamke, sirene i birokraciju, a sad sam tu da kickam assove i dijelim mudrost – ili barem dobru zabludu. Što smo propustili? 😎
Evo i ja nastojim pohvatati što sam propustila

Ispričavam se za višak slova. Mislim da su me omele misli što se dogodilo Pankeru na moru pa sam njegovo N ubacila nehotice tebi. Ako se treba otkupiti, otpjevat ću ti rođendansku pjesmu mada bi, vjeruj mi, radije imao višak slovo nego slušao mene kako pjevam :boze:
Ne ne. Red je pjevati :P

Back