Jadzia Dax
Member
- Član od
- 19 velj 2025
- Poruka
- 131
A ti, kaj ćeš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja rođendanski. fešta i pijačadi ste?
jutro
kako neplanirate provesti vikend?
Sretan ti!ja rođendanski. fešta i pijača![]()
a neke jebene daščurine prebacujem cijeli danA ti, kaj ćeš?
sretan rođendan Pukyja rođendanski. fešta i pijača![]()
Izronio sam iz džungle života, izgreban, izmožden i sumnjivo mirisan, ali još uvijek na nogama. Preživio sam zamke, sirene i birokraciju, a sad sam tu da kickam assove i dijelim mudrost – ili barem dobru zabludu. Što smo propustili?Samo što se dogodilo doktoru G.?Zar je misli istrošio?
Ispričavam se za višak slova. Mislim da su me omele misli što se dogodilo Pankeru na moru pa sam njegovo N ubacila nehotice tebi. Ako se treba otkupiti, otpjevat ću ti rođendansku pjesmu mada bi, vjeruj mi, radije imao višak slovo nego slušao mene kako pjevamJa nisam Punky, ali za lijepe želje nikad nije kasno![]()
Evo i ja nastojim pohvatati što sam propustilaIzronio sam iz džungle života, izgreban, izmožden i sumnjivo mirisan, ali još uvijek na nogama. Preživio sam zamke, sirene i birokraciju, a sad sam tu da kickam assove i dijelim mudrost – ili barem dobru zabludu. Što smo propustili?![]()
Ne ne. Red je pjevatiIspričavam se za višak slova. Mislim da su me omele misli što se dogodilo Pankeru na moru pa sam njegovo N ubacila nehotice tebi. Ako se treba otkupiti, otpjevat ću ti rođendansku pjesmu mada bi, vjeruj mi, radije imao višak slovo nego slušao mene kako pjevam![]()