Jadzia Dax
Member
- Član od
- 19 velj 2025
- Poruka
- 131
Pušila sam kak turčin, kutija dnevno. Počela sa tak 15-16 let, prestala sa 21-22.
Ne vele bezveze da je Hrvatska mala SvicarskaPodsjeća me to naa ove moje. Sad je neka frka u firrmi i onda vidiš, nešto ih na godišnjem, nešto bolovanje, nešto prekovremene, ostali, više bih voljela da i oni ne dolaze ...
Lovac na jelene part IIOno pomalo na teren
Dan :kava
Ima...dosta ih kure na drva. A imas i firme i tak...Kaj vas tak i na teren posalju? Pa imaju oni dole opce dimnjake? Meni pari da se svi na klimu zimi griju
moj nije mutnjukavTrebali bi svi metnuti mutnjikave avatare, malo da šefa živciramo![]()
jel ima koji da izgleda malo više gej?Ti si bila pušač? Nepovezivo mi to s tobom..
Nije mi ta fotka za slatkog medu...ovak nek
![]()
ja sam počeo u 6.-7. razredu, prestao u 2. srednje.Pušila sam kak turčin, kutija dnevno. Počela sa tak 15-16 let, prestala sa 21-22.
Reci ti meni jesi upoznao svisca koji mota coksu kod sebe...Ma dobro je to (bar meni), malo presjeci i otici iz Zg na koji dan, a jos i dnevnica pljucne (nadam se)
wow...samo jednom? Pa ti si nam poseban, dečko...ja sam počeo u 6.-7. razredu, prestao u 2. srednje.
jednom sam išao i u 6.,7.,8.,1.sr. i 2. sr![]()
morao sam to napisati, da ne bi ispao ko cigo, 3. razred, a najstariji u skoliwow...samo jednom? Pa ti si nam poseban, dečko...