Jadzia Dax
Member
- Član od
- 19 velj 2025
- Poruka
- 131
Snee, ovo mi je top!
Dobar dan ekipa, kak ste kaj?
Dobar dan ekipa, kak ste kaj?
Daidža kakve krekere? minivoš?A kaj popodne delaš? Meni nije tak dosadno, ima posla, ali danas nemam elana. Neda mi se nikaj, sreća kaj idući tjedan idem na GO
Cikorija teško da bu zamijenila kavu, jesi probal onu sa gljivama, navodno je stimulativna?
Gledam Kerchere, i biram koji bum uzela. Dosta je bilo ribanja terese na sve 4Prestara sam postala za takve pothvate
![]()
kad se pojavi zemis parkside u lidlu. Cuo sam samo pohvale.A kaj popodne delaš? Meni nije tak dosadno, ima posla, ali danas nemam elana. Neda mi se nikaj, sreća kaj idući tjedan idem na GO
Cikorija teško da bu zamijenila kavu, jesi probal onu sa gljivama, navodno je stimulativna?
Gledam Kerchere, i biram koji bum uzela. Dosta je bilo ribanja terese na sve 4Prestara sam postala za takve pothvate
![]()
Ne, umirem od dosade na posluA kaj popodne delaš? Meni nije tak dosadno, ima posla, ali danas nemam elana. Neda mi se nikaj, sreća kaj idući tjedan idem na GO
![]()
kad se pojavi zemis parkside u lidlu. Cuo sam samo pohvale.
kad se pojavi zemis parkside u lidlu. Cuo sam samo pohvale.
Ne, umirem od dosade na poslu
Ma ok mi je cikorija, daleko previse sam kafeina pil, a skuzil sam da mi nije potreba za kafeinom, nego je psiholoska za salicom i srkanjem, a ionak sam si kavu slagal s puno mleka. Tak da je cikorija cist ok, samo sad malo dekafeiniranje bude potrajalo...
P.S. Uzmi Kärcher, koljena cuvaj za nekaj drugo
Vis @Jadzia Dax kak covek zna cuvati koljena za prave stvari![]()
Srećom sam oba koljena bio potrgao, tak da nisam ziher jesam li ispravan primjer.Ne, umirem od dosade na poslu
Ma ok mi je cikorija, daleko previse sam kafeina pil, a skuzil sam da mi nije potreba za kafeinom, nego je psiholoska za salicom i srkanjem, a ionak sam si kavu slagal s puno mleka. Tak da je cikorija cist ok, samo sad malo dekafeiniranje bude potrajalo...
P.S. Uzmi Kärcher, koljena cuvaj za nekaj drugo
Vis @Jadzia Dax kak covek zna cuvati koljena za prave stvari![]()
Pa nacelno je lepo, sam je nekad predosadno. Evo, nasel sam si neki posel za delati, odmah sam bolje :zubo:Lepo je kad je dosadno na poslu, onda možeš surfati i forumariti do mile volje![]()
A jebote, pa koliko si vremena ti to provodio na koljenima dnevno?Srećom sam oba koljena bio potrgao, tak da nisam ziher jesam li ispravan primjer.
Zeleni Bosch je naravno jeftiniji. Ak buš sam prala terasu zemiš bosch i bok.Je, dobar je parkside, ali ja nemam vremena za čekanje. Trenutno biram između kerhera i boscha.
I čudim se koliko je bosch jeftiniji u odnosu na kercher![]()
Jebe se tebi, vani narucis vodu i imas vino, klimu kupis od 5kw i grije 25kwZeleni Bosch je naravno jeftiniji. Ak buš sam prala terasu zemiš bosch i bok.
Prosurfaj si da vidiš kaj se veli na kaj od onbih miljun brojeva treba obratit pažnju.
Kad sam kupovao klimu su mi rekli, zemi bilo koju sam da ima garanciju i da je odgovarajuće snage.
Uzeo Hisense 5kw i ko bog.
Pa trebaš non stop se spuštat na koljena kad svi žele da im udjeliš svoju milost i podizati ih.A jebote, pa koliko si vremena ti to provodio na koljenima dnevno?![]()
A, lijepo da podizes, mogu sam zamisliti kak ti je teskoPa trebaš non stop se spuštat na koljena kad svi žele da im udjeliš svoju milost i podizati ih.
maaa fina mi je pa volim još jednu srknutiE to, minivoš
Dost je jedna kava dnevno, tak ja pijem i niš ne titra![]()
zato što je kerher možda sam vrh što se tiče minivoša, a boš je više za druge stvariJe, dobar je parkside, ali ja nemam vremena za čekanje. Trenutno biram između kerhera i boscha.
I čudim se koliko je bosch jeftiniji u odnosu na kercher![]()
ali!!??
Samaritanus, eto ti dobra fotka za avatar, nemaš više izgovor, ova ti je preloša.
Ti si bila pušač? Nepovezivo mi to s tobom..Je, dobar je parkside, ali ja nemam vremena za čekanje. Trenutno biram između kerhera i boscha.
I čudim se koliko je bosch jeftiniji u odnosu na kercher
Aha, kužim, to je isto kao kad sam ja prestala pušiti, pa sam sindrom praznih prstiju ublažila lizaljkama i bombonima
Lepo je kad je dosadno na poslu, onda možeš surfati i forumariti do mile volje
Je, treba čuvati koljena kajeje :hekla: