Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Ej :five:

Ja umirem od dosade, jos smanjujem i kavu (pil sam po 5-6 na dan, sad mijenjam s cikorijom) pa sam total beskrvni, zaspal bi najradije. Kaj ima kod tebe? Tipkajte nekaj, da mi ne bu dosadno :zubo:

A kaj popodne delaš? Meni nije tak dosadno, ima posla, ali danas nemam elana. Neda mi se nikaj, sreća kaj idući tjedan idem na GO :cheer:
Cikorija teško da bu zamijenila kavu, jesi probal onu sa gljivama, navodno je stimulativna?

Gledam Kerchere, i biram koji bum uzela. Dosta je bilo ribanja terese na sve 4 :D Prestara sam postala za takve pothvate :LOL:

A kaj popodne delaš? Meni nije tak dosadno, ima posla, ali danas nemam elana. Neda mi se nikaj, sreća kaj idući tjedan idem na GO :cheer:
Cikorija teško da bu zamijenila kavu, jesi probal onu sa gljivama, navodno je stimulativna?

Gledam Kerchere, i biram koji bum uzela. Dosta je bilo ribanja terese na sve 4 :D Prestara sam postala za takve pothvate :LOL:
Daidža kakve krekere? minivoš?

ja sam pio po 2 i to ne svaki dan, pa sam počeo titrati brže nego khm...pomagalo, sad sam izbacio tu popodnevnu, da vidim jel do toga ili je nešto drugo u pitanju 🙄

kad se pojavi zemis parkside u lidlu. Cuo sam samo pohvale.

Ne, umirem od dosade na poslu 😁

Ma ok mi je cikorija, daleko previse sam kafeina pil, a skuzil sam da mi nije potreba za kafeinom, nego je psiholoska za salicom i srkanjem, a ionak sam si kavu slagal s puno mleka. Tak da je cikorija cist ok, samo sad malo dekafeiniranje bude potrajalo...

P.S. Uzmi Kärcher, koljena cuvaj za nekaj drugo 😁

Vis @Jadzia Dax kak covek zna cuvati koljena za prave stvari 😁

Je, dobar je parkside, ali ja nemam vremena za čekanje. Trenutno biram između kerhera i boscha.
I čudim se koliko je bosch jeftiniji u odnosu na kercher :o

Ma ok mi je cikorija, daleko previse sam kafeina pil, a skuzil sam da mi nije potreba za kafeinom, nego je psiholoska za salicom i srkanjem, a ionak sam si kavu slagal s puno mleka. Tak da je cikorija cist ok, samo sad malo dekafeiniranje bude potrajalo...

Aha, kužim, to je isto kao kad sam ja prestala pušiti, pa sam sindrom praznih prstiju ublažila lizaljkama i bombonima :D
Lepo je kad je dosadno na poslu, onda možeš surfati i forumariti do mile volje :D

Je, treba čuvati koljena kajeje :hekla:

Srećom sam oba koljena bio potrgao, tak da nisam ziher jesam li ispravan primjer.

Lepo je kad je dosadno na poslu, onda možeš surfati i forumariti do mile volje :D
Pa nacelno je lepo, sam je nekad predosadno. Evo, nasel sam si neki posel za delati, odmah sam bolje :zubo:
Srećom sam oba koljena bio potrgao, tak da nisam ziher jesam li ispravan primjer.
A jebote, pa koliko si vremena ti to provodio na koljenima dnevno? 😁

Je, dobar je parkside, ali ja nemam vremena za čekanje. Trenutno biram između kerhera i boscha.
Zeleni Bosch je naravno jeftiniji. Ak buš sam prala terasu zemiš bosch i bok.
Prosurfaj si da vidiš kaj se veli na kaj od onbih miljun brojeva treba obratit pažnju.

Kad sam kupovao klimu su mi rekli, zemi bilo koju sam da ima garanciju i da je odgovarajuće snage.
Uzeo Hisense 5kw i ko bog.

Zeleni Bosch je naravno jeftiniji. Ak buš sam prala terasu zemiš bosch i bok.
Prosurfaj si da vidiš kaj se veli na kaj od onbih miljun brojeva treba obratit pažnju.

Kad sam kupovao klimu su mi rekli, zemi bilo koju sam da ima garanciju i da je odgovarajuće snage.
Uzeo Hisense 5kw i ko bog.
Jebe se tebi, vani narucis vodu i imas vino, klimu kupis od 5kw i grije 25kw 😁

E to, minivoš :cheer:
Dost je jedna kava dnevno, tak ja pijem i niš ne titra :D
maaa fina mi je pa volim još jednu srknuti
zato što je kerher možda sam vrh što se tiče minivoša, a boš je više za druge stvari

Aha, kužim, to je isto kao kad sam ja prestala pušiti, pa sam sindrom praznih prstiju ublažila lizaljkama i bombonima :D

Je, treba čuvati koljena kajeje :hekla:
Ti si bila pušač? Nepovezivo mi to s tobom..

Nije mi ta fotka za slatkog medu...ovak nek

il_340x270.6194729542_1fem.jpg

Back