Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Dečki su najbolji, s najboljim muškim dupencima 😁😁

Nego, ljuti me ovo vrijeme, prvo ona dosadna kiša i kiša i još kiše i sad mi je pak hladno 😭😭 razmazio me prvi tjedan ožujka, točno sam znala da hoće. Sad treba pregrmiti ove zadnje trzaje zime.
E da, I naravno, opet voćke na udaru, procvjetale i sad će mraz na njih :visi:

Pridrućujem se hejtanju, i mene živcira kaj je opet hladno :cautious:
Nego, imam whey kojem je rok istekao 01/25, kaj mislite kaj mi bu ak ga izkonzumiram? :D

Nego, imam whey kojem je rok istekao 01/25, kaj mislite kaj mi bu ak ga izkonzumiram? :D
Ne bu ti nikaj, slobodno konzumiraj. Još pogotovo ak nije otvoreno.
I sumnjam da piše baš da mu je istekao rok, vjerojatno piše najbolje do, jer zakonski oni moraju staviti neki određeni rok, a to kod ovakvog tipa hrane mislim da ne mijenja ama baš ništa.
Tako da, deri miško 🤘🏻

Nist ti ne bu, to su ionak minimalni zakonski rokovi, a imam osjecaj da ih pola stoji samo da se brze prodaju stvari...

Nego, dizajniram si na poslu ( 😁 ) ogroman poster za svoj stancic koji si uredjujem, pa je feedback dobrodosao. Ovo bi trebalo biti 150*100 trodijelni iznad sofe:

Poster.png

Dečki su najbolji, s najboljim muškim dupencima 😁😁

Nego, ljuti me ovo vrijeme, prvo ona dosadna kiša i kiša i još kiše i sad mi je pak hladno 😭😭 razmazio me prvi tjedan ožujka, točno sam znala da hoće. Sad treba pregrmiti ove zadnje trzaje zime.
E da, I naravno, opet voćke na udaru, procvjetale i sad će mraz na njih :visi:
😳
od tog kojem istekne rok, ne rastu vise mišići, nego škemba 🤭

Ne bu ti nikaj, slobodno konzumiraj. Još pogotovo ak nije otvoreno.
I sumnjam da piše baš da mu je istekao rok, vjerojatno piše najbolje do, jer zakonski oni moraju staviti neki određeni rok, a to kod ovakvog tipa hrane mislim da ne mijenja ama baš ništa.
Tako da, deri miško 🤘🏻
ja sam si jučer kapkao oči sa kapima kojima je izašao rok 2020. 😬

stalker početnik 🤭
Pričam o rijetkim fenomenima. Vidiš, ugradit ću zvonce i za tvoju pikčer.

A što se tiče vremenskih prilika, idealno. Opet kako i treba biti
236a4a5b5bd66612d5929b58e1e17f11.gif

Nego, dizajniram si na poslu ( 😁 ) ogroman poster za svoj stancic koji si uredjujem, pa je feedback dobrodosao. Ovo bi trebalo biti 150*100 trodijelni iznad sofe:

View attachment 244
lajk sused
ja sam si jučer kapkao oči sa kapima kojima je izašao rok 2020. 😬
Auuuuf... to ipak ne, baci to. Mislim, to ti više nema nikakvu učinkovitost 😅
A što se tiče vremenskih prilika, idealno. Opet kako i treba biti
236a4a5b5bd66612d5929b58e1e17f11.gif
Molim lijepo redare da potjeraju van ovu crnu udovicu, zla je poput ovog vraga što je stavila :durica

Nist ti ne bu, to su ionak minimalni zakonski rokovi, a imam osjecaj da ih pola stoji samo da se brze prodaju stvari...

PJG
Namjerno si praviš te psihodelične efekte?

Je, to je Lebowski, on je psihodelikatan :zubo:
Znam ja Lebowskog, dobri smo si , nego boje...jel ti prija imati u svom okruženju za opuštanje nešto tak psihodelično? Ja ne volim. U svim ostalim aspektima, poster ti je top.
NE buni ljubomoran blizanac :kava
Posaljem ti ga cijelog....
:trk
Zaboravila sam koga mi pošalješ, no ako je džabe, a daj....

Znam ja Lebowskog, dobri smo si , nego boje...jel ti prija imati u svom okruženju za opuštanje nešto tak psihodelično? Ja ne volim. U svim ostalim aspektima, poster ti je top.
Dobro jutro svima:)

@Cata Womich Proslo bi, al mi konceptualno ne pase, nije mi format dobar, on ce u originalu uspravno na drugo mjesto, na zid uz sank. Mislim da cu za glavni motiv ipak ici s ovim, kaj mi je zapravo defaultni motiv (simulacija na old brick wallu koji konkretno mislim kupiti):

Poster 22.png

Back