Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Happily never after?
Dakle reklamiran je tako da ga uopće ne želim pogledati.
Prvo, tamnoputa Snjeguljica , pa zajebancija oko patuljaka, pa politički momenti , pa tajna premijera, pa jbt... no sviđam ovu foru, happily never after.

cim je krenulo rekao preskacem. nisam ni onu sirenu gledao. isti jarac...
E baš to, ista stvar. Kad mi krenu s tim novim woke stvarima mijenjati original, kod mene je to prekriženo.
Nek izmisle jednostavno nove bajke sa crncima, azijatima i slično.
Mislim, Snowwhite, samo ime joj govori zašto se tako zove i onda eto oni nađu tamnoputu jer valjda biti blijed ko krpa je zabranjeno ☕

E baš to, ista stvar. Kad mi krenu s tim novim woke stvarima mijenjati original, kod mene je to prekriženo.
Nek izmisle jednostavno nove bajke sa crncima, azijatima i slično.
Mislim, Snowwhite, samo ime joj govori zašto se tako zove i onda eto oni nađu tamnoputu jer valjda biti blijed ko krpa je zabranjeno ☕
mislim da su i komentirali kao di to pise da je bijela... a vec su dosta mijenjali isto tako i udrugim filmovima likove a di bas utjece na radnju... ne znam kak ce onda prikazat drugog lika na taj nacin.nemoguce... jedino ako i drugog lika ne prebace isto superotno,e onda bu bila rasist :ROFLMAO:

Oho, Icke! Za njega ne znam što bih mislila, jel ispred svog vremena ili je samo munjen 😅
a ne znam, rekao bih da je puno toga on dobrog rekao, čim ga se cenzurira
😂 😂
di si betmen
115.gif

Ja bum Fensi smensi
ufff nisam pršuta dugo jeo

o kakvom filmu pričate.
dogodit će se ovo, sve više ljudi će bojkotirati filmove zbog silovanja gledtelja sa tim woke sranjima, e i onda kad dođe do neke kritične mase, kad vide da im je gledanost drastično pala - a to znači manje novca u njihove džepove, onda će stati s tim, jer ipak vole novac više od svega.

E danas vas ne mogu pratiti. Što radi crna Snjeguljica s pršutom? Zašto patuljci kupuju kuću na Braču s posebnom odajom? Odkud Betmen u cijeloj ovoj priči? Ništa vas ne razumijem.

E danas vas ne mogu pratiti. Što radi crna Snjeguljica s pršutom? Zašto patuljci kupuju kuću na Braču s posebnom odajom? Odkud Betmen u cijeloj ovoj priči? Ništa vas ne razumijem.
Sreća imaš mene dokonu...Snjeguljica rođena sa licem bijelim kao snijeg i obrazima rumenima kao krv, u novom filmu je sve isto to, samo što je rođena u Kolumbiji, poznatoj alpskoj državi. Patuljci su potpuno izbačeni iz priče, pa sada, kako im je bilo dosadno izradili su u kući na Braču podzemnu odaju za sebe, a ponekad i za Snjeguljicu. Pršut se ne objašnjava, pršut se voli. Betmen ima veze sa Snjeguljicom, no nema sa patuljcima, kunem se, ako mi vjerujete, jer sam ipak blizanac, a vele da mi lažemo.
DA, DA, ...Džadija traži viksu za ljetovanje i mislim da će kod patuljaka svratiti.

Cat, sviđa mi se ova tvoja zadnja rečenica. Vjerojatno joj neće naplatiti čišćenje. A otok ko otok, gore - dolje, isto je.

bem ti ..kak ce se sad ljubit vani ? :(

zapravo to je dobra taktika.... ko te prihvati nakon toa...znaci bez beda dalje mozes jest luk hhhh :cool:

Back