Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Tko je isus?
Zašto me svi jutros živciraju, a ja tak fina i dobra?
Bih li stavila avatar u boji?
Možemo li ovdje implementiraati onu temu sa fotkama kak bi smo mogli izgledati, no genetika nas nije htjela?
Jel snee stigao , hoće biti horoskopa?

Tko je isus?
Možemo li ovdje implementiraati onu temu sa fotkama kak bi smo mogli izgledati, no genetika nas nije htjela?
Samo uzivo sve danas :hekla

Tko je isus?
Isus je spasitelj naš :D
Its them, not you :D
Metni!
Možemo!
Nije još, ali bu čim pojede kilo janjetine :D

Isus je spasitelj naš :D
Its them, not you :D
Metni!
Možemo!
Nije još, ali bu čim pojede kilo janjetine :D
Kao da te onaj moj mudri vaspitao. Ja tak njemu postavim koje pitanjce, nešto malo, između 2 i 100 i on odgovori sa: Da.Možda. Ne.Neću.Nisam....

Gablala sam ajvar, dodala mu suncokretove sjemenke i mladi luk i neki fin kruh pun sjemenki...ovak kad vidim što sam jela, ja sam zbilja u opasnosti da ću postati nekakva ptica... 😂

Kak sam gladna, vuka bi pojela. Ili Big mac, ili dva :D
A čeka me riba :rolleyes:
bolje vuka, nego medu :palac:
Tko je isus?
ne mijenjaj avatar, dobar je :palac:

kupio sam knjigu :cheer:zadnji primjerak:bliss:

Koju knjigu?
Jede se riba, losos danas :raspa:

I ja se pitam tko je Isus otkad je uskrsnuo ovdje.

bolje vuka, nego medu :palac:

ne mijenjaj avatar, dobar je :palac:

kupio sam knjigu :cheer:zadnji primjerak:bliss:
Ne boj se medoooo :D

Kao da te onaj moj mudri vaspitao. Ja tak njemu postavim koje pitanjce, nešto malo, između 2 i 100 i on odgovori sa: Da.Možda. Ne.Neću.Nisam....

Gablala sam ajvar, dodala mu suncokretove sjemenke i mladi luk i neki fin kruh pun sjemenki...ovak kad vidim što sam jela, ja sam zbilja u opasnosti da ću postati nekakva ptica... 😂
Uff sad mi se jede ajvar... Jel domaći?
Koju knjigu?
Jede se riba, losos danas :raspa:

I ja se pitam tko je Isus otkad je uskrsnuo ovdje.
Dobar tek Tika! Ja bum sutra lososa :klopa: Definitivno najfinija i najzasitnija riba.

najprije pingvin :vidiga:

ne možeš toliko dobro glumiti. bar taj dio 🤭

ovu Katalog Knjižnica grada Zagreba -

uf ja bih lososa 🤤
dobar tek Tika 😊
Oho, Icke! Za njega ne znam što bih mislila, jel ispred svog vremena ili je samo munjen 😅
Hvala 😄
Dobar tek Tika! Ja bum sutra lososa :klopa: Definitivno najfinija i najzasitnija riba.
Losos sam počela relativno nedavno jesti i stvarno je fin, i da, zasitan je 👌🏻
Vidit kaj se nudi...

Riba pa zasitno...bozek
A što ćeš ti? 🍿

Kruh deblja ☕️ samo kažem ☕
Ja se upravo najela lososa, ak voliš ribu, probaj jednom, stvarno, stvarno zasiti. Nemrem disati nakon njega 😅
pazit na unos kalorija treba :mudri

je losos je fin. drmao ga u norge redovito :klopa:
jednostavan recept a fino fino

nije me zasitio :ROFLMAO:

Nije baš nešto crvena ta soba. I koji će im ona stolica pokraj kreveta, za spec posmatrača? A za one dubljeg džepa podnoplafonski prozor...jbt

Back