Chat Nepodnošljiva lakoća chatanja

Hippolyta

Active member
Član od
16 velj 2025
Poruka
493
Chat nije nešto bitno u konceptu ovog foruma, ali ajde u Testing, testing fazi možemo probati. No, tek uz povremene bljeskove pojedinaca ("zachatali smo chat"), razina kvalitete i ljepote se pokazala nezadovoljavajućom za naše visoke kriterije. Uglavnom, potrudite se malo više. Želimo izvući najbolje iz vas. :D (naknadna napomena admina)

Chat tema - na svakom forumu neminovna 😬

Znamo da je još uvijek ovdje više kroz pustinju nego prašumu, ali možda s vremenom malo oživi 🤞

Last edited by a moderator:
Hoće, hoće, makar samo ti i ja pisali. Ovo je slow forum. Da stigneš sve pratiti.

Dakle, nećemo Th. i Tr. Može, njih ćemo ostaviti onom Aktualnom. Onda nećemo ni imati što moderirati. Kul.

Zadnje uređivanje:
Altairfan, dođi tu testirati, isprobavaj malo lajkove. Lajkaj Freyyu! Ona voli. Možeš i mene. Kad me Freyya ne lajka. :cry:

Ja si moram reinstalirat windowse na laptopu. Sad sam na drugom koji koristim za posao. To je s tim Microsoftovim update-ovima... zapune ti prostor a ne znaš ni čime. I sad me izbacilo sa svih stranica na kojima sam bio ulogiran. Vesela večer.

E , i reinstalirao sam si Windowse, napokon. Prvo nije htjelo bootati na USB. A ove pripreme i predpripreme, majko moja. Windowsi su svakom nadogradnjom sve gori i gori. I sad si ti još k tome zapamti gdje si sve bio logiran, pa mail, pa ovo pa ono... užas

Back