Jadzia Dax
Member
- Član od
- 19 velj 2025
- Poruka
- 123
Lijepi izvana, a iznutra kaos.
Trebalo bi zakonom regulirati rad plastičara, ne znam kaj se s time čeka??
Trebalo bi zakonom regulirati rad plastičara, ne znam kaj se s time čeka??
Ok, ima uzrok tome, a to je bujanje narcisoidnosti i narcizma koji je potaknut slikama idealnih verzija izgleda i zivota na drustvenim mrezama i u pravu si kad kazes da je to posljedica anksioznosti i tuge radi zelje za idealnim izgledom. Ja osobno ne sudim plasticnom kirurgu - njegov je posao raditi zahvat, a ne moralizirati jel to drustveno prihvatljivo ili nije. Ima granica etike koja je cvrsta, da ne radi to nekome bez pristanka, a mimo toga - sto klijent zeli i na sto pristaje, to mu on i daje. Ako nece on, onaj do njega ce, ne vidim zakaj ne bi onda onaj prvi odradio to...Vidiš Snee, ja vidim samo porast anksioznosti i depresije. Očito je da iz različitih kutova promatramo stanje. Ti ćeš vidjeti mladu curu ili momka koji je eto iskoristio priliku da uljepša nešto na sebi, a ja vidim tugu njihove nutrine bez obzira na svu ljepotu njihove vanjštine. Oni tu svoju tugu nastavljaju tješiti daljnjim zahvatima. Hoće li je utješiti?
Ok, ima uzrok tome, a to je bujanje narcisoidnosti i narcizma koji je potaknut slikama idealnih verzija izgleda i zivota na drustvenim mrezama i u pravu si kad kazes da je to posljedica anksioznosti i tuge radi zelje za idealnim izgledom. Ja osobno ne sudim plasticnom kirurgu - njegov je posao raditi zahvat, a ne moralizirati jel to drustveno prihvatljivo ili nije. Ima granica etike koja je cvrsta, da ne radi to nekome bez pristanka, a mimo toga - sto klijent zeli i na sto pristaje, to mu on i daje. Ako nece on, onaj do njega ce, ne vidim zakaj ne bi onda onaj prvi odradio to.
Odličan dokumentarac. Prikazuje baš jad i bijedu današnjeg doba.Preporučam pogledati doku film What is a woman tko nije. Mene je baš potreslo i ne, nema tu baš tolike pozitive i lijepoga.
Jup. Plastični kirurzi su toliko zaradili od trenodva i onda od prepravljanja trendova u novi trend kod istih mušterija.Ok, ima uzrok tome, a to je bujanje narcisoidnosti i narcizma koji je potaknut slikama idealnih verzija izgleda i zivota na drustvenim mrezama i u pravu si kad kazes da je to posljedica anksioznosti i tuge radi zelje za idealnim izgledom. Ja osobno ne sudim plasticnom kirurgu - njegov je posao raditi zahvat, a ne moralizirati jel to drustveno prihvatljivo ili nije. Ima granica etike koja je cvrsta, da ne radi to nekome bez pristanka, a mimo toga - sto klijent zeli i na sto pristaje, to mu on i daje. Ako nece on, onaj do njega ce, ne vidim zakaj ne bi onda onaj prvi odradio to...
Evo konkretan primjer gdje doktor najnormalnije zastupa tezu da je normalno mladim curama puniti usne i peglati bore. Hej ljudi, pričamo o curama ispod 20 i rane 20-e godine.Reče neko privole....poznata scena iz sex i grad kad samantha ode plastičaru ubjeđena kak super izgleda i on ju iscrta kao test iz nacrtne geometrije...Niti jedan neće reći, njegujte se, ispravno se hranite, sjajno izgledate, već vas motiviraju da se doradite kak bi zaradili na vama.
Evo, dajem im podrsku, a ne plastikuDajte ljudi, pružite tim mladim ljudima podršku, a ne plastiku.
Kaj? kakve bore kod cura od 20 godina? Mislim pumpanje usana mi je gadno, al to nema veze s godinamaEvo konkretan primjer gdje doktor najnormalnije zastupa tezu da je normalno mladim curama puniti usne i peglati bore. Hej ljudi, pričamo o curama ispod 20 i rane 20-e godine.
Što je „no trace face“, zašto neke 20-godišnjakinje danas izgledaju starije od milenijalaca i kako je krenuo lažni rat protiv filera?
Koliko god on pokušavao uljepšati svoje izjave, one su van svake pameti.
Osobno sam se šokirala kad sam od ljudi koje rade u klinici koje izvode labioplastiku čula koliko jako mladih cura dolazi na "korekcije".
Dajte ljudi, pružite tim mladim ljudima podršku, a ne plastiku.