Koliko se ljudi seksa svaki dan?

Dante

Administrator
Član od
12 velj 2020
Poruka
116

Koliko se ljudi seksa svaki dan?

13835602ceef60b0a28f.jpeg

Večernji list, 06.02.2025.

Od 1000 ispitanih muškaraca i žena, pet posto je reklo da se nikada u životu nisu seksali.

Mislili ste da je vaš seksualni život jadan i tužan? Vjerojatno je bolji od statistike istraživanja koja kaže da čak 20 posto ljudi uopće nisu seksualno aktivni. Naime, u anketi tvrtke koja prodaje proizvode za odrasle,YouGov, samo četiri posto ispitanika izjavilo je da se seksa svaki dan. Od 1000 ispitanih muškaraca i žena, pet posto je reklo da se nikada u životu nisu seksali, dok je 26 posto reklo da se seksa jednom ili dvaput tjedno, piše Glamour.

U bolji prosjek spada 14 posto ispitanika koji su priznali kako seksualne odnose imaju četiri do pet puta tjedno, a jednom ili dvaput mjesečno seksa se također posto ispitanih. No, ima i onih koji za aktivnosti među plahtama imaju više vremena i energije, pa se tako jedan posto ispitanika seksa više puta dnevno, dok sedam posto ispitanika za seks baš i ne mari previše i seksualne aktivnosti upražnjava svakih nekoliko mjeseci.

Last edited by a moderator:
Gore je uvodna vijest. A sad publika...

Zadnje uređivanje:
Zašto plačeš, pa samo 4% ih se seksa svaki dan. Reklo bi se da to nije normalno. 😆

Ti koji se seksaju svaki dan će isto to zaključiti uskoro. 😂

Moram maknut objavu s fejsa vidim da je skočio broj gostiju. Tvoje zaključke čitaju moji prijatelji. :LOL: Uglavnom, stvar radi.

Ideja i smisao ove eksperimentalne teme je da vidimo kako bi vijest (aktualnost) izgledala i kako bi se šerala društvenim mrežama. To smo vidjeli i to je ok, a sad se možemo vratiti na komentiranje teme koja je, iskreno, dummy tema. :)

To znači da mu seks nije naporan i precjenjen već naprotiv, da bi ga rado prakticirao svaki dan. Bar sam ja tako shvatio.

Sad se postavlja pitanje, kome je bolje? Onome kome je seks naporan i precjenjen ili onome tko bi seks svaki dan, ali, čini se, to ne prakticira? 😀

Pa lakse je ovim prvima - ne kopne muceki radi toga 🥹
Ali su ovi drugi otvoreni za povremene ekstaze. :love:

Pitanja se sama otvaraju: :) Da li je ovim prvima sam seks gnjavaža ili sve ono što ide uz to - emocije i sve zamke u koje se može upasti zbog njih, posesivnost jednog ili drugog itd...

Back