Big Mamma
New member
- Član od
- 7 ožu 2021
- Poruka
- 3
Gledah i malo sam zbunjena. Ne razumijem smisao tog intervjua, što su njih dvoje time htjeli postići. Čak mogu razumijeti njenu stranu, osveta, platit ćete mi smradovi kraljevski za sve što ste mi napravili, ali što je to trebalo Harryju? Ili on ionako nema pravo glasa u cijeloj priči. OK, ne želiš biti princ i želiš živjeti svoj život, ali ne trebaš se posvađati s obitelji i pljuvati po njoj. Previše papkast mi je taj Harry. Oni su sretni, psi su sretni... Čovječe, kako misliš zarađivati, kako ćeš osiguranje plaćati?
A jao, kad jednog dana taj njihov brak pukne, a ne vidim tu neke šanse za "happily ever after", što ćeš onda prinče sam na svijetu. Moje pitanje je koji su motivi ovog intervjua, što su umjetnici htjeli poručiti svijetu? I zašto? To je misteriozno jednako kao i Bandićeva smrt.
Evo se Jimmy Kimmel ruga: Od rasizma su pobjegli u – Ameriku!
A jao, kad jednog dana taj njihov brak pukne, a ne vidim tu neke šanse za "happily ever after", što ćeš onda prinče sam na svijetu. Moje pitanje je koji su motivi ovog intervjua, što su umjetnici htjeli poručiti svijetu? I zašto? To je misteriozno jednako kao i Bandićeva smrt.
Evo se Jimmy Kimmel ruga: Od rasizma su pobjegli u – Ameriku!
Last edited by a moderator: