Puky Lee
Active member
- Član od
- 21 tra 2020
- Poruka
- 257
Prema kladionicama, to su zapravo jedina imena koja bi, prema istim kladionicama, mogla dobro proći na Eurosongu. Mada, osobno, teško da bi mogli ponoviti uspjeh Baby Lasagne, tako da tu ne treba biti prestrog i očekivati čuda.
Činjenica je da HRT koristi priliku za dobar show program, zbog čega se sad i zove Glazbeni dani HRT-a u Opatiji, a Dora ide u podnaslov. Ipak se bira predstavnik Eurosonga. A i prosjek je dignut, ima više pjesama koje, ako ništa, barem su uhu ugodne, a koje bi mogao podići i dobar nastup. Prošle godine se isticao samo BL i sve drugo bilo bi grijeh poslati.
Na HRT-u sve detaljno, počinje idući tjedan. Prvo će u srijedu biti Plavi tepih, u četvrtak i petak su polufinalne večeri, a u subotu finale.
Pratite vi to? Osobno sam, ne samo zbog lokalpatriotizma, najviše za Ogenj, nije bez mana, ali mislim da bi nas najbolje mogla predstaviti. Bošnjak je također nešto drugačije, s ovim ima puno više šanse nego prije, a treći je Magazin koji dođe ko neki komercijalni pop-metal. Osobno sam najmanje za Huljića ovdje, premda čovjek glasi za stručnjaka za Eurosong, na kojem je imao stanovitih uspjeha, ali ovo mi jednostavno nije to-to.
Zadnje uređivanje: