Dora 2025: Favoriti Magazin, Ogenj i Marko Bošnjak

Puky Lee

Active member
Član od
21 tra 2020
Poruka
257
Dora-2025-1200x648-1.png

Prema kladionicama, to su zapravo jedina imena koja bi, prema istim kladionicama, mogla dobro proći na Eurosongu. Mada, osobno, teško da bi mogli ponoviti uspjeh Baby Lasagne, tako da tu ne treba biti prestrog i očekivati čuda.

Činjenica je da HRT koristi priliku za dobar show program, zbog čega se sad i zove Glazbeni dani HRT-a u Opatiji, a Dora ide u podnaslov. Ipak se bira predstavnik Eurosonga. A i prosjek je dignut, ima više pjesama koje, ako ništa, barem su uhu ugodne, a koje bi mogao podići i dobar nastup. Prošle godine se isticao samo BL i sve drugo bilo bi grijeh poslati.

Na HRT-u sve detaljno, počinje idući tjedan. Prvo će u srijedu biti Plavi tepih, u četvrtak i petak su polufinalne večeri, a u subotu finale.

Pratite vi to? Osobno sam, ne samo zbog lokalpatriotizma, najviše za Ogenj, nije bez mana, ali mislim da bi nas najbolje mogla predstaviti. Bošnjak je također nešto drugačije, s ovim ima puno više šanse nego prije, a treći je Magazin koji dođe ko neki komercijalni pop-metal. Osobno sam najmanje za Huljića ovdje, premda čovjek glasi za stručnjaka za Eurosong, na kojem je imao stanovitih uspjeha, ali ovo mi jednostavno nije to-to.

Zadnje uređivanje:
Nisam uopce u toku, ali su me ova tri linka iznenadila.

Prvi mi je preslican Lazagni. Njih sam slusala neki intervju gdje su pricali o nekim svojim desnim stavovima pa sam ih dodatno prekrižila.

Bošnjak je iznenadjujuce dobar. Ima taj neki zapadnjački prizvuk.

Ovo nikad ne bi rekla da je Magazin. Naziv pjesme mi je bezveze.

Prvi mi je preslican Lazagni. Njih sam slusala neki intervju gdje su pricali o nekim svojim desnim stavovima pa sam ih dodatno prekrižila.
Frontmen Ogenja je otvoreni vjernik i pro-life. Pisao je nezgodne komentare na društvenim mrežama, vjerojatno u žutoj minuti ostrašćen raspravom, jer je inače ok, nije klečavac ili netko zadrt. No, svakako nezgodno za imidž, ali stalno odgovara na takva pitanja, ima spremne odgovore koji su ok, kaže da žali zbog toga. Na stranu što imaju dobar PR. No, vidjet ćemo. Huljić ima općenito dobar lobi i izaziva strahopoštovanje kod članova žirija.

Ma oni su mi inace cool, samo ja imam problem sto vežem necija uvjerenja uz ono sta rade. Ista sam i s glumcima npr.

Naravno, Huljić ima autoritet. Mogu ljudi kaj god misliti, ali on je jedan od najvećih skladatelja na ovim prostorima.

I Lelek mi je zanimljiv, samo mislim da su trebali ovo isfurat na hrvatskom jeziku. Ali tu izmjenu dozvoljavaju, stignu se i one predomisliti.

Meni se nekako čini da su prerano objavili pjesme. Dva tjedna je bio hajp, poslije toga zatišje. Jesu ih oni predstavljali mic po mic, ali lagano ti izađu izvan radara. Ok je datum za Doru, kraj veljače, ali onda bi pjesme mogli ono, kojih tri tjedna prije, a ne više od mjesec i pol. Po meni.

Kod Lelek treba vidjeti kako će to izgledati uživo.Prije 2 godine Harmony Disonance je imao također odličnu pjesmu i kotirao kao veći favorit od LET 3-a,ali LIVE izvedba je bila katastrofalna.

Čim su davale intervju u full nošnji, mislim da će biti spremne :) Čeka nas zanimljiv show. Iskreno, ne znam, možda bi čak bilo dobro da nisu izbacili Žigicu, koliko god da pretendira cajkama. Ali dobro, Fenksta zvuči dovoljno urbano, i nije mi jasno kak ovome nisu dozvolili da se uopće natječe, ako je istina što pišu. Ovo bi mi bio direktan favorit.

Meni je isto bezveze kaj se pjesme znaju unaprijed. Prošle godine nisam htjela slušati unaprijed tako da se mogu iznenadjeno zgražati 😁

Joj, taj Ogenj kopira Lasagnu u svemu..Bošnjak -ne kužim hype...Magazin-Bože me sačuvaj, strašno nešto ...
Lelekice su mi super, samo da ne bude Harmonija Disonance moment

Gledat će se iduću subotu 😁
Više manje sam poslušala sve pjesme kad su izašle u siječnju, al sam ih zaboravila do sada, Ogenj mi je najviše ostao u sjećanju.

Zadnjih godina se dogadjalo da je padalo negdje oko mog rodjendana i onda smo uvijek gledali tijekom fešte 😁 Buduci da ove godine nije tak, morat cu nekaj smisliti 🤔

Zadnjih godina se dogadjalo da je padalo negdje oko mog rodjendana i onda smo uvijek gledali tijekom fešte 😁 Buduci da ove godine nije tak, morat cu nekaj smisliti 🤔
Ono kad ti Dora pomrsi račune za feštu 🤭

Onaj Matt los, Radanica za rezanje žila, Nipplepeople ajde ok, Marekovic standardno iritantan.

Back