Chat Dnevnik foruma

Anderlon

Administrator
Član od
8 velj 2020
Poruka
493
Trebamo timeline ili dnevnik foruma. Izvući glavne datume.
Mislim da će nam trebati mjesec dana da sve zajedno počne na nešto ličiti, da imamo forum.
Što duža priprema, to duže projekt traje. Vrijeme u pripremi nikad nije izgubljeno vrijeme. Naprotiv. Dobitak je kasnije.

16.2.2025. 13 postova, 0 tema
17.2.2025. 122 posta, 4 teme
18.2.2025. 116 postova, 8 tema
19.2.2025. 302 posta, 4 teme
20.2.2025. 294 posta, 4 teme

Hm, poforum Aktualno (sa AI-jem) na starom Forumu ima 13,184 postova u 40 dana ili dnevno 330 postova u prosjeku. Nas četvoro smo dnevno napravili trećinu postova koliko napravi cijeli Aktualno. Hm. 🤔 OK, trkeljamo, ali i ne samo to.

Zadnje uređivanje:
Kog sam sve uočio jučer, redoslijed je slučajan:
  1. Tika
  2. Sneeweis
  3. Cropunk
  4. Moramo razgovarati
  5. Jadzia Dax
  6. Joker
  7. Hippolyta
  8. Dr. Gonzo
  9. Dante
  10. Fatalna baka
  11. Perica
  12. Cuka
  13. Nica
  14. Puky Lee
Jesam nekog zaboravio? Samnom 15. Kad će se pisati članak na Wikipediji da se zna tko su bili "barakaši". Zadatak od srijede je bio da danas do u 12 imamo 8 ljudi. Početna četvorka su bili Hippolyta, Puky Lee, Joker i moi. A ovdje je sve krenulo. Ako nemate pristup moderatorskom na Forumu, ukratko bilo je ovako.

Idemo?

Zadnje uređivanje:
Your upgrade to 2.3.6 has completed successfully!

Značajan upgrade. Novost je "fetured thread", ali treba vidjeti što to znači. :oops: Anyone, XF 2.3 - Featuring content
Aha, time ističeš neku temu koja se pojavi u boxu sa strane. Dobro je da imaš sliku. To je nešto ko pinanje tema sa svih podforuma. Kul, trebat ćemo to jednog dana. Klikneš na "Što je novo" i pojavi se "Featured content" traka i rezultat.
Hoće reći da se preporuča u prvi post staviti fotku. Ne video, fotku. I onda on zgrabi sam naslov, nešto teksta i fotku.

Nova verzija ima i dijeljenje na Bluesky i mislim da je Linked također nov. Nema Tiktoka. :)

Back