Dnevni horoskop by vidoviti Sneeweis

Sinoć ekipa i priča, o raznim likovima i prevarama tipa onaj princ iz Nigerije i sl...i situacija je da jednu ženu, taj neki lik ubjeđuje da mu da lovu, da uloži u pouzdan posao u Nigeriji. Vele joj frendice, ajd malo uspori, znaš li ga, jesi li se raspitala za njega...veli, pa naravno da jesam, uradila mu Nensy horoskop, sve znam o njemu...
Si joj preporucila Vidovitog Sneeweisa, postovana kolegice? :kava

Nek neko preuzme 🧙‍♂️🔮 na nekoliko dana, imam danas guzvu na poslu, pa put putujem da se s pankicem u petak napijem 🍻

To si se došao pohvaliti? :D Ja uopće ne kužim ljude koji lažu. Čemu to? Da sačuvaš nečije osjećajčiće? A tvoj integritet?! Ne treba nitko čuvati ni moje osjećajčiće. Ako želiš ukrasti, pitaj, dat ću ti. Bolećivo je lagati. Samo draga braća i sestre Strijelci su bolji, jako ih volim i inače. (y)

Najnaivniji su Ovnovi. Sve im možeš prodati. Čak i ovo. I horoskope. :LOL: To ide jedno s drugim. Mislim, iskrenost i naivnost.

To si se došao pohvaliti? :D Ja uopće ne kužim ljude koji lažu. Čemu to? Da sačuvaš nečije osjećajčiće? A tvoj integritet?! Ne treba nitko čuvati ni moje osjećajčiće. Ako želiš ukrasti, pitaj, dat ću ti. Bolećivo je lagati. Samo draga braća i sestre Strijelci su bolji, jako ih volim i inače. (y)

Najnaivniji su Ovnovi. Sve im možeš prodati. Čak i ovo. I horoskope. :LOL: To ide jedno s drugim.
Shvaćamo, mi smo ipak najpametniji znak, jel da bro punki...On nam sad prodaje kak su ti ovnići, u stvari ona mala vesela jagnjad, što samo paseu zelenu travicu (ne oni što ih snee jede 5 dana), a mi smo lažljive sotone. Ja mrzim lagati jer sam donekle kao sheldon, promjeni mi se face i vidi se na meni da petljam. No imam običaj, ne pomisliti da me ljudi lažu, iz razloga koje je i andrija napisa, ono, zašto, koja korist...pa se često tako ja iznenadim...

Ajde da vam Kata veli što za vikend i tak to:

Ovnovi...idite negdje u prirodu, treba vam zelena trava doma svog.
Bik..popij vitamine.
Blizanci..ah mili moji, moliću se za vas, samo vas nebo može pomoći.
Rak...može piva večeras?
Lav...koja si ti škrtica, daj potroši neku svoju paru.
Djevica...prestani jesti.
Vaga, ako malo ušutiš, netko će još doći do riječi.
Škorpion...a u pm, uvijek loša asocijacija. No, ako si Tika...želim da te obasja sunce, sva sreća ćerce, dijamanti, brilijanti i mnogo dobrog....
Strijelac vi ste sebi već sve osmislili, nitko poput vas. Svaka čast.
Jarac..puštajte rogove samo negdje podalje od blizančerosa, nisu dobri po vas.
Vodenjak...pivo sutra?
Ribe...ribice moje

full

Zadnje uređivanje:
eto...das im sve i dusu i tijelo i grlo i jetru i zeludac ...i onda nisi dobar. muljator vaki naki ... lazes :kava:
A ne ja, ne, ja ću im dati tijelo i platiti koju turu, a dušu- neće može. Jer za ljubav treba imat to, dušu...

E naježim se kad god pročitam/čujem, "iskreni razgovor" ili "iskomunicirat ćemo" , ja se radije odmah skinem : I nemoj da mi diraju u financije, taj me dio duše posebno boli.
Ovo definitivno nismo mi.
jelda... kolko lose pogadaju to je strasno.a a netko kad cita sa strane i odma upre prstom...viđi ih.to su oni...
sad bas dobio komentar od jene...je blizanci dvolicni :coffee:

jelda... kolko lose pogadaju to je strasno.a a netko kad cita sa strane i odma upre prstom...viđi ih.to su oni...
sad bas dobio komentar od jene...je blizanci dvolicni :coffee:
Mah, k im dvoličan bio. Eto.
Dvolično je što smo izvana jaki, a iznutra smo kao kiki zmijice, mekani i slatki. 🫂

Back