Sneeweis
Active member
- Član od
- 19 velj 2025
- Poruka
- 588
I to je dobar pocetak. Nemoj se preforsirati, tu i tamo povuci iz tih flasa, ima i to blagotvornih utjecaja na duh i tijelobuljit cu u pivu veceras![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I to je dobar pocetak. Nemoj se preforsirati, tu i tamo povuci iz tih flasa, ima i to blagotvornih utjecaja na duh i tijelobuljit cu u pivu veceras![]()
Kugla mi govori da bi jedna dobra opustena fotka za LJES mogla imati vrlo smirujuci efekt za tebeE, ako smo punkić i ja kastor i poluks, možemo podijeliti nekad, njemu zdravlje, meni posao. Neka njemu ide i ljubav, bar danas.
Joj kad bih ja smirila mozak, po vodi bih mogla hodati.
Ali, ali... Mozes otvoriti LJES, svaka cica dobro dodje ovom napacenom narodu :kava:Ali, ali...ovdje nema LJES...
epilog
U 5-ti dan, Andrija prenese još neki pdf na mhr.
I bi LJES odjednom cijeli prenesen na monitor.hr, samo bez svih onih idiota...
Pogleda on i skuža, sve sam dobro napravia...
Hm, horoskop mi kaze:dobro je da sam danas doma. ne moram prodavat pijesak
bude i za vikend horoskopa?
Ej, nisam ja kriv za ono kaj mi kugla sapneKakvo je ovo muljanje horoskopa![]()
Kaj ti ne pase? Koji si znak?Odakle ovo vidoviti snee izvlači?️
Ah, konacno netko tko kuzi kak Svemir funkcioniraSnee, postaješ sve bolji,ovo su lijepi personalizirani horoskopi. Imam osjećaj da algoritam poznaje ljude u dušu.
Zabavno je i ključno čitati i tuđe. Moram se kloniti Riba. Osim za ručak.
Ma sve je ok, pitam se samo odakle izvlačišKaj ti ne pase? Koji si znak?
Iz zvijezda, suseda draga, iz zvijezdaMa sve je ok, pitam se samo odakle izvlačiš![]()
Je li se u tipkanje uračunava i tipkanje po ovom forumu?Radije biste putovali nego radili, ali dok ne nađete sponzora za avanture, tipkajte taj izvještaj.
Da, kugla veli da tipkas izvjestaj kak je to traziti sponzora za putovanja. Samo prenosimDa, vidi! Sve bolji i bolji horoskop.
Je li se u tipkanje uračunava i tipkanje po ovom forumu?