Dnevni horoskop by vidoviti Sneeweis

E, ako smo punkić i ja kastor i poluks, možemo podijeliti nekad, njemu zdravlje, meni posao. Neka njemu ide i ljubav, bar danas.
Joj kad bih ja smirila mozak, po vodi bih mogla hodati.

E, ako smo punkić i ja kastor i poluks, možemo podijeliti nekad, njemu zdravlje, meni posao. Neka njemu ide i ljubav, bar danas.
Joj kad bih ja smirila mozak, po vodi bih mogla hodati.
Kugla mi govori da bi jedna dobra opustena fotka za LJES mogla imati vrlo smirujuci efekt za tebe 🧙‍♂️

Don't shoot the messenger!

Ali, ali...ovdje nema LJES...

epilog
U 5-ti dan, Andrija prenese još neki pdf na mhr.
I bi LJES odjednom cijeli prenesen na monitor.hr, samo bez svih onih idiota...
Pogleda on i skuža, sve sam dobro napravia...

Ali, ali...ovdje nema LJES...

epilog
U 5-ti dan, Andrija prenese još neki pdf na mhr.
I bi LJES odjednom cijeli prenesen na monitor.hr, samo bez svih onih idiota...
Pogleda on i skuža, sve sam dobro napravia...
Ali, ali... Mozes otvoriti LJES, svaka cica dobro dodje ovom napacenom narodu :kava:

Petak, 07.03.

🔮 Ovan
-------------

💼 Posao: Danas ćete imati energije za troje – pažljivo birajte bitke, moderirajte lagano i s empatijom.
🩺 Zdravlje: Možda biste trebali usporiti – izgleda da vaša jetra nije spremna za vaš tempo.
❤️ Ljubav: Partner bi mogao osjetiti vaše vatrene vibracije, no ako počnete komandirati, moglo bi završiti kao reality show.

🔮 Bik
-------------

💼 Posao: Fokusirani ste na posao, ali i na to što ćete jesti za ručak – multitasking na vaš način.
🩺 Zdravlje: Ako nastavite ignorirati vježbanje, uskoro će vas stepenice podsjetiti da je kardio ipak bitan.
❤️ Ljubav: Vaša tvrdoglavost danas bi mogla biti preslatka – ili frustrirajuća, ovisi koga pitate.

🔮 Blizanci
-------------

💼 Posao: Danas pričate više nego što radite, ali barem zvučite uvjerljivo – možda se izvučete.
🩺 Zdravlje: Mozak vam je u petoj brzini, ali tijelo vas moli za pauzu – jedan burek zna uciniti čuda.
❤️ Ljubav: Toliko ste šarmantni da biste mogli prodati pijesak pustinji, ali hoće li vam to donijeti pravu ljubav?

🔮 Rak
-------------

💼 Posao: Osjećate sve vibracije u uredu – ako nastavite tako, mogli biste postati poslovni guru ili hodajući detektor laži.
🩺 Zdravlje: Dobar plač ponekad liječi dušu – ali možda izaberite privatni kutak za to.
❤️ Ljubav: Danas ste romantični kao film iz 90-ih, samo pazite da ne završite u sapunici.

🔮 Lav
-------------

💼 Posao: Svjetla reflektora su na vama, ali možda biste trebali pustiti i druge da kažu nešto.
🩺 Zdravlje: Osjećate se moćno, ali čak i kraljevi trebaju odmor – zaslužili ste kraljevsku drijemku.
❤️ Ljubav: Vaša karizma danas će privući obožavatelje – samo pazite da ih ne držite kao publiku.

🔮 Djevica
-------------

💼 Posao: Perfekcionizam vam je danas na vrhuncu – šef će vas hvaliti, ali kolege možda malo manje.
🩺 Zdravlje: Veceras bi mogli jace zaruziti - iskoristite vikend za odmor od alkohola i janjetine
❤️ Ljubav: Možda je vrijeme da prestanete analizirati svaki detalj partnerovog ponašanja – nije CSI epizoda.

🔮 Vaga
-------------

💼 Posao: Toliko ste neodlučni da će vam trebati cijeli dan da odaberete boju prezentacije.
🩺 Zdravlje: Ravnoteža između čokolade i salate postoji – zove se čokoladna salata (ili samo umjerenost).
❤️ Ljubav: Vaš šarm je na maksimumu, ali ako nastavite flertati sa svima, mogli biste zbuniti i sebe.

🔮 Škorpion
-------------

💼 Posao: Danas ste toliko tajanstveni da ni vi ne znate što točno radite.
🩺 Zdravlje: Pomaže li vam intenzivno razmišljanje o životu? Možda, ali probajte i malo spavanja.
❤️ Ljubav: Vaša strast je poput uragana – uzbudljivo, ali oprezno s razaranjem.

🔮 Strijelac
-------------

💼 Posao: Radije biste putovali nego radili, ali dok ne nađete sponzora za avanture, tipkajte taj izvještaj.
🩺 Zdravlje: Ako nastavite ignorirati rutinu, jedini trening koji ćete imati bit će trčanje za tramvajem.
❤️ Ljubav: Danas bi vaša iskrenost mogla biti šarmantna – ili bi mogla nekoga rasplakati, vidjet ćemo.

🔮 Jarac
-------------

💼 Posao: U fokusu ste na ciljeve, ali ne zaboravite da niste robot – odmor nije gubitak vremena.
🩺 Zdravlje: Ako nastavite raditi bez pauze, mogli biste postati urban mit – 'čovjek koji nikad ne odmara'.
❤️ Ljubav: Partner cijeni vašu stabilnost, ali povremeni spontani gest bi vas mogao učiniti manje predvidljivima.

🔮 Vodenjak
-------------

💼 Posao: Ideje vam danas dolaze kao munje – samo ih zapišite prije nego nestanu u kaosu.
🩺 Zdravlje: Pokušavate pobjeći od rutine, ali neka pravila ipak pomažu – npr. spavanje i obroci.
❤️ Ljubav: Vaša originalnost je privlačna, ali ako previše filozofirate, mogli biste ostaviti partnera u rebusu.

🔮 Ribe
-------------

💼 Posao: Sanjarite o boljem svijetu dok postovi za moderiranje čekaju – probudite se prije nego vas šef probudi.
🩺 Zdravlje: Osjetljivi ste na energiju drugih, ali ne morate upiti baš svaku negativnu vibraciju.
❤️ Ljubav: Danas ste toliko romantični da biste mogli napisati ljubavni roman – samo da se sjetite radnje.

Sretno, dragi moji :)

Zadnje uređivanje:
dobro je da sam danas doma. ne moram prodavat pijesak 🥲

bude i za vikend horoskopa?

dobro je da sam danas doma. ne moram prodavat pijesak 🥲

bude i za vikend horoskopa?
Hm, horoskop mi kaze:
🩺 Zdravlje: Veceras bi mogli jace zaruziti - iskoristite vikend za odmor od alkohola i janjetine.

Stoga dakle - vjerojatno ne...

Snee, postaješ sve bolji, (y) ovo su lijepi personalizirani horoskopi. Imam osjećaj da algoritam poznaje ljude u dušu. :) Zabavno je i ključno čitati i tuđe. Moram se kloniti Riba. Osim za ručak.

Snee, postaješ sve bolji, (y) ovo su lijepi personalizirani horoskopi. Imam osjećaj da algoritam poznaje ljude u dušu. :) Zabavno je i ključno čitati i tuđe. Moram se kloniti Riba. Osim za ručak.
Ah, konacno netko tko kuzi kak Svemir funkcionira :rolleyes:

Back