Anderlon
Administrator
- Član od
- 8 velj 2020
- Poruka
- 490
Mogu ja s Ribama, al moram biti ful skoncentriran, nema opuštanja. Ak zezneš, a budeš sigurno, vadiš zalihu Mercija.Ali Anderlon ti je ovak s Ribama
A kaj si ti Womichka, reklo bi se Blizanac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mogu ja s Ribama, al moram biti ful skoncentriran, nema opuštanja. Ak zezneš, a budeš sigurno, vadiš zalihu Mercija.Ali Anderlon ti je ovak s Ribama
Eto, opet nisi zapamtio - Haribo Anderlone, Haribo!Mogu ja s Ribama, al moram biti ful skoncentriran, nema opuštanja. Ak zezneš, a budeš sigurno, vadiš zalihu Mercija.
jes, duhovno bićence...Mogu ja s Ribama, al moram biti ful skoncentriran, nema opuštanja. Ak zezneš, a budeš sigurno, vadiš zalihu Mercija.
A kaj si ti Womichka, reklo bi se Blizanac?Mogu i s njima. A tko je ovdje Bik?
ajd, ti si bar skromna ribica, ima ih koje teško možeš zadovoljiti...Eto, opet nisi zapamtio - Haribo Anderlone, Haribo!![]()
Znam, dobro znam... Sve najbolje o njima.jes, duhovno bićence...
bikić je samarićanin čini mi se
Ako je po pitanju seksa, onda svakako mogu pomoci s realizacijom (volonterski, bez naknade), na ostalo nemam utjecaja, nazalost. Javi za ovo prvo, da krenem na visinske pripreme@Snee, lijep mi horoskop staviš. Kad će početi i realizacija, kad već gledaš u svemirske kugle?
Ma seks mi je smješten na dobroj planeti, uzlazna putanja bez kvadrata i opozicija. A za ovo drugo znači nema pomoći?Ako je po pitanju seksa, onda svakako mogu pomoci s realizacijom (volonterski, bez naknade), na ostalo nemam utjecaja, nazalost. Javi za ovo prvo, da krenem na visinske pripreme
Probaj opuštajuće tehnike prije spavanjaOvo sa snom kod mene traje već neko vrijeme![]()
To kod mene otprilike ovak djelujeProbaj opuštajuće tehnike prije spavanja![]()
đe mi horoskop :ceka
oprastam ovaj putOprosti dragi, kozmicka antena mi je danas ujutro nesto losije primala signale radi lagane glavobolje, al polovio sam najbitnije za svakog od vas!
Gledajuci u kuglu, vidim vece probleme za tebe... Jesi probal buljiti u zid na koji sat? Toplo preporucamđe mi horoskop :ceka
buljit cu u pivu vecerasGledajuci u kuglu, vidim vece probleme za tebe... Jesi probal buljiti u zid na koji sat? Toplo preporucam![]()